Strašenie na internáte.

Príspevok v téme: Strašenie na internáte.
beller

Uz vela rokov na jednom internate kde momentalne byvam strasi. A strasilo uz vela rokov predtym. Zretelne pocut kroky z prazdnych izieb, predmety samovolne miznú/premiestnuju sa a padajú na zem fyzikalne nezmyselnym sposobom - akoby ich nieco skôr postrčilo ako zhodilo, dopadaju tak dva metre miesta nez boli uložené. Niekedy je celkom zretelny aj sepot, slova sa vsak nedaju rozlustit lebo sa v polovici akoby zlomia. na izbach uz tiez padali obrazy, rozbijali sa zrkadla, vodovodné kohutiky sa otačali samovolne. Vacsina z izieb ma osobitny druh strasenia ( niekde su to kroky, inde padajuce predmety). Vsade je citit velmi neprijemna energia a clovek sa tu celkovo zle citi. Ludia kvoli tomu odchadzali takmer mesacne.
Internát sa vysväcoval kazdy rok, niekedy viac krat do roka ale vsetko to pokracuje.Je to ozaj neprijemne miesto na zivot. Preto sa pytam co mame robit my, co nemame inu moznost len tu zostat ?

Lussya

Teraz som našla túto tému a zaujala ma teda že veľmi :) Autorku by som chcela poprosiť nech mi napíše na email kde sa internát nachádza :) velvet.wamp@gmail.com

haylebells

beller - zakladatelka
Takze po dlhej dobe som si spomenula na tuto temu co som niekedy davno zalozila, len pisem z ineho konta lebo na toto odkial som pisala si uz vobec nepamatam prihlasovacie udaje....
Uz som odtial samozrejme davno prec, odisla som vsak az po maturite lebo fakt v takom malom meste zohnat privat nebolo mozne, do konca studia mi uz neostavalo vela takze som to uz nejako vydrzala. To, kde sa nachadza som nechcela hovorit pre to, ze internat mal uz vtedy problemy vyzit, nabor novych ziakov bola pre nich jedina priorita a raz som sa uz v tom case za "ociernovanie jeho mena" do problemov dostala. Ak niekoho este stale zaujima lokacia, napisem do mailu.
Internat zavreli chvilu po tom co nas rocnik skoncil. Vela ludi poodchadzalo, ti novi co prisli aj odisli, a pre 8 ludi sa to samozrejme neda udrziavat.Tych zvysnych chudakov co takpovediac skoncili na ulici ubytovali ich spoluziaci, kde sa dalo.
Co sa tyka tych veci co som opisovala, ktore sa tam diali. Tak v tom case to bolo kriticke, to bolo blbe obdobie, viac som si pripustala veci, preto som sem aj pisala - zo zufalstva. Uz som bola fakt kusok od toho aby som odtial zdrhla, aj z celej skoly. Postupom casu som si nie ze "zvykla", ale snazila som sa tam vydrzat. Sice som tam nedokazala ani jednu noc spat po tme bez zapalenej lampicky, kedze posledny rok som byvala v izbe sama a nebyvalo mi vsetko jedno.. Som uprimne rada ze to zavreli a uz tam tu neprijemnu znicujucu energiu nikto nemusi nasavat. Od vtedy co som odisla som byvala na dvoch dalsich internatoch, a nikde inde som take zazitky teda nemala. Aj teraz ked si predstavim ze by som tam mala noc prespat tak mi je zle. Ono to tam vsetko dychalo takym...zlom... Takou nehostinnostou. Citila som sa tam neustale nepokojne. A to su iba pocity co tie priestory vyvolavali automaticky, ked sa k tomu pridali uz nejake tie realne veci, akoze veci padaju sikmo na zem, kroky, divne zvuky, hlasy... Dufala som, ze niekto tu by mohol mozno poskytnut nejake vysvetlenie, ze sa s niecim podobnym stretol. Ale nikto velmi nepomohol .. Tak jedine co sa dalo robit bolo asi nevenovat tomu velmi velku pozornost, tak sme to aj robili, keby sa v tom furt utapame bolo by to iba horsie a zivili by sme si iba dalsie strachy navzajom. Obcas pomohla zamocka svieca ked bolo najhorsie. Ja nevravim, hlavne takto s odstupom casu, ze v stenach tam zije nejaky demonicky prizrak alebo duch zavrazdeneho dievcatka bez hlavy. Ale som si na dvesto percent ista ze ta energia co to tam vsetko obmyva nie je okej a nerobi s ludmi dobre veci , hlavne teda s ich psychikou. To, ze ze preco je to tak sa uz asi nedozviem... Nastastie to uz ani nikoho nemusi trapit, pochybujem ze internat este niekedy v buducnosti otvoria...

Yong

Miladka : počul som už o tých bosorkách , že vraj im stačí dotknúť sa ťa ... Je to trochu netaktné robiť to ľuďom
Faye: ďalší neveriaci Tomáš , pokiaľ to nezažiješ, tak to nepochopíš, preto hľadáš logické riešenie

Faye

Podla mna zakladatelka temy si vymysla (zacala som citat temu od zaciatku a prestala som citat po troch stranach, prepacte ked sa nezapojim viac akutalnejsie) - kazdy kto sa o to trosku zaujima vie, ze na cintorinoch zvycajne nestrasi, duchovia sa ovela castejsie zdrzuju na miestach kde pocas zivota zili/kde boli zavrazdeni nez na miestach kde su pochovani... ved to ani nedava zmysel. Ja byvam na internate ktory je hned vedla cintorinu a je to jeden z najlepsich intrakov ake tu su, je tu ticho, pekne a zaroven aj vsade blizko.
A co sa tyka tych snov... ze sa nemozte pohnut, nadychnut, zachvaty paniky a strasneho strasneho strachu ktory opantava cele telo - to nie je nic ine ako spankova paralyza. Vyguglite si to. Je to v pohode a normalne (okej nie je to v pohode je to hnusne, sama som to zazila ale nie je to nic nadprirodzene). Casto sa s nou spajaju aj halucinacie ci uz zvukove alebo vizualne.