Nedostanem ani šancu

nefinka

ekonomickú študuje každý druhý dnes, je nimi totálne presýtený trh a reálne keď vyjdú školu vedia menej ako človek, čo študoval nejakú strednú školu odbornú.
vačšina dnešných inžinierov, resp. absolventov ekonomickej okrem titulu nemá firmám čo ponúknuť, väčšina z nich nemá žiadnu prax a s cudzími jazykmi sú tiež na tom väčšinou biedne.. to je proste fakt a dôvod, prečo sú úrady práce zahltené inžiniermi

dana660xz

a suhlasim s matyom skus velke firmy, pokial viem do ibm beru stale, alebo skus peronalne agentury, na zaciatok by ti mohli pomoct.

dana660xz

absolvent24 ani sa necudujem ze ta nevzali na operatora. to je robota pre tych ktori maju strednu skolu. ja robim v tomto obore a tych co maju vs a daju si ziadost na operatora u nas ani na pohovor nepozyvaju, lebo vedia, ze ked ich zaskolia, a vrazia do nich peniaze (zdravotne prehliadky BOZP, skolenia vo vyrobe atd), tak im aj tak pri najblizsej prilezitosti odidu na miesto, na ktore su kvalifikovani, alebo je aspon vyssie a nie na pase. vies ekonomicka uz dnes nie je hit, konci tam kazdorocne mnoho ludi.
hladaj hladaj hladaj! neboj, budes mat stastie, len musis verit.

Matyo

Magy to čo je za hlúpy názor, si myslíš že tých 400000 nezamestnaných na SK sú len nejakí leniví a hlúpi ľudia, ktorí nič nevedia?! Vieš ako sa hovorí, že pre hlupáka všetci hlúpi ; )

Absolvent24: skús veľké firmy v BA: IBM, Dell, Slovnaft, všetci v najbližšej dobe plánujú brať aj absolventov ; ) viď.
www.profesia.sk
www.profesia.sk
www.profesia.sk

Absolvent24

Magy: No na hovno!

lilka8888: Šak toto bola práca mimo môjho bydliska. Som sa tešil, že konečne odtiaľto odídem..

natusa42: ekonomickú mám..ja viem aké to je teraz, inak by som nešiel do výroby

natusa42

hehe,že kulturologia,tam sa hlásim ja :)ale na riadenie ..čiže by som si mohla násjť prácu,a ty nezúfaj,istotne máš z čoho žiť ..a čo máš akú výšku ,vieš ako kríza je ..dnes majú zelenú v živote ..v tejto podrbanej dobe....len lekári,a informatici ,technici ...nie my biedni smrteľníci ,ktorých niečo také nebaví

Jane318

Ja idem na výšku s vedomím, že možno nikdy nebudem robiť to, čo ma baví (čo na tej výške vyštudujem). Ale keďže ma to baví (a nejde mi len o titul), tak sa tým chcem zaoberať. Preto na tú výšku idem. Ak sa nepodarí, hrubeš, budem hľadať iné alternatívy. Nie je to predsa jedna jediná vec, ktorá ma baví.

lilka8888

Hmmmm po tej rade podomnou sa asi fakt obesi..

Pozri ja tiez uvazujem o tom ked si nenajdem pracu tak sa odstahujem tam kde si pracu najdem.
Clovek si nevyberie....
Tak hladaj...

Magy

dalsi priklad cloveka, ktoremu je aj vysoka skola a tituly nanic, lebo ma hlavu len na to, aby mu nenaprsalo do krku a nepouziva ju na myslenie.
NACO SI SIEL NA TU VYSKU, KED NEDOKAZES POHNUT ROZUMOM???