Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

21215645

jednej znamej s atiez stalo ze gynekologicka nic nezbadala až neskor a to už bola tusim 9 tyden tehotenstva..cize podla toho ake maju zastarale tie uzasne pocitace obrazovky davam asi tak 6/9 tyzden..a inak skus test tehotensky ale mamma test tej je najlepsi.Tie leacne nekupuj rozlievaju s aa ukazuje aj plany poplach.Ak mas aj nejake priznaky naliate prisa zvracanie tazoba na zaludku je to mozne ze si tehotna..Až kym neprid emenzes..Ale mam skusenosti ze zeny mozu krvacat v prvom trimestri ako nic a su aj nadalej tehotne.Najlepsi je rozbor z krvi.INak na svoju ziadost ti v labaku urobia rozbor ci si alebo nie tehotna.Ale platbu platis si sama.Inak zadarmo je cez gynekologa.

tpch1

tak toto vyhlasujem za vyrok dnesneho dna:-DDD
wuwu, ty si si isto neprecitala celu temu, ze moja? No idem spat, toto ma tak rozosmialo, ze koncim na dnes s tymto forom.

wuwu

nechapem vase komentare .. aky psychiater?????? ste ok ????? .. toto je volne forum ak som si vsimla.. kazdy si tu moze pokecat o com chce.. nerobte tu zo seba odbornikov ak nimi nie ste !!! aaa SWEETSANDRA .. zajdi este raz za gynekologickou ,ak mas stale zly pocit.