Sen

Príspevok v téme: Sen
Hanuska73

Prosím vás o pomoc.
V jednom kuse sa mi sníva že prežívam vašnívý sex, ale nie s mojím priateľom, ale s jeho dvoma dobrými kamarátmi. Priznávam. S jedným z nich som chodila a z druhým som mala docela blízky vzťah. ale netúžim po sexe s nimy. Som spokojná s mojím priteľom tak prečo ma prenasledujú takéto sny ? Už neviem čo mám robiť, priateľ nenávidí keď zo sna hovorím ich mená v dosť veľkom rozrušení. stále rozmýšľam nad tým, na nič som neprišla. Dúfam že niekto mi pomôže. Dakujem .

Magy

hanuska - nase vedomie na jednej strane a podvedomie plus spomienky na strane druhej su dve diametralne rozdielne veci. to ze si spokojna so svojim partnerom nemusi nutne znamenat, ze podvedome netuzis po sirsom sexualnom dobrodruzstve. taktiez spomienky sa nedaju vymazat ako subor z harddisku, ostanu vzdy v mysli. ci tej vedomej cez den, alebo ak sa ich snazis nasilu potlacat, tak sa vracaju v noci.
taktiez v hlbke povahy mozes byt zalozena daleko viac dobrodruznejsie, co sa tyka sexu, ale vychova a okolnosti (byt poslusna partnerka) tuto podstatu utlmili. lenze svoju prirodzenost natrvalo utlmit nemoze nikto. ist sam proti sebe sa nevyplaca.

kazdopadne - treba vysvetlit priatelovi, ze vedome netuzis po intimnom zblizeni s jeho kamaratmi, resp. byvalimi partnermi, ale sexualne fantazie su prirodzena sucast kazdej mysle, a ovplyvnit ich ci uplne zlikvidovat nie je mozne. ak sa mu to nepaci, pripadne ma dojem, ze ho chces podviest, nech navstivi sexuologa, pripadne dobreho psychologa, ktory mu fungovanie mozgu ohladom sexualnych fantazii vysvetli.
on si pocas vasho vztahu vari nikdy nepredstavoval inu zenu ako teba, sexualny akt so zenou s inymi proporciami tela ake mas ty?
fantazie su jedna vec, to co robis naozaj je vec druha.