Vrodená trombofília

Príspevok v téme: Vrodená trombofília
Timea991

Nedávno mi diagnostizovali vrodenú trombofíliu.Upozornili ma lekári,ze nemozem fajcit,brat antikoncepcie,a zakázali imobilizáciu.Moj nevlastny otec stále fajcí v kuchyni,nechce íst von,a ked sedím v kuchyni,tak sa tam nedá vydrzat kvoli dymu.Aj z toho moze byt problem?
Trpí z Vás niekto s takou chorobou?

Timea991

dakujem,ze ste mi písali
no najhorsí je v tom,ze otcovi sa nechce íst von,ked mu poviem,ze dym skodí moje zdravie,tak,on zacne so mnou vykrikovat

Magy

timea - lekari ti zakazali fajcit, ale ty vlastne fajcis pasivne. a to problem JE, tomu ver!

osobne to vidim na mensiu vymenu nazorov, po ktorej bude otec bud chodit fajcit inde, alebo ty sa nebudes moct zdrziavat v kuchyni. pripadne sa namontuje afektivne odvetravanie priamo z miesta, kde otec zvykne sedavat a fajcit.
ale efektivne neznamena ze len otvori okno, alebo niekde postavi najlacnejsi ventilator z cinskeho obchodu a bude ten dym len rozfukavat a miesat!

RNG

Rozne fibrinolyticke enzymi nielenze bezpecne riedia krv , ale vedia rozbit aj uz vzniknute krvne zrazeniny, co warfarin nedokaze.
Davka ustne braneho potravinoveho doplnku, nattokinazy je od 3 x 2000FU pre tych co maju geneticky prilis zrazanlivu krv.
Na len ciastocne zriedenie niekedy staci brat len 1 x denne 2000 FU.Testy na zrazanlivost(koagulacne) za par dni ukazu, ci je to dost alebo ci davku treba zvysit.
Nattokinaza je potravinovy doplnok a je bezpecna aj pri 10 nasobnych davkach tejto odporucenej.
V takych davkach ju najdes napr v potravinovom doplnku, kde je naviac s inymi fibrinolytickymi enzymami, tiez z megadavkach, ako serrapeptasa a lubrokinaza, pod nazvom The Clot Zapper a na nete ho predava napr firma Detoxinternational.com
Viac o enzymoch som pisal a mozes najst cez google uvedenim mojho nicku a slova enzymy. Alebo priamo rozne clanky na nete od lekarov, co sa zaoberaju enzymami, pod slovami nattokinaza, lubrokinaza, serrapeptaza, seanol a podobne.
Odporucam brat aj rybacie oleje, ktore len mierne zrieduju krv, ale obsahuju ine cenne latky. Najkval;itnejsi je Krill olej, z ktoreho staci denne len 2 gramy, co je ucinnejsie, ako 10 gramov oleja napr z divokeho lososa