štítna žľaza, či normálna vec?

Príspevok v téme: štítna žľaza, či normálna vec?
kristeen

dobrý deň, bývam stále unavená, malátna a je mi vkuse zima, aj keď iní sa v miestnosti vyzliekajú do tričiek, ja ledva zhodím kabát...teta mi povedala, že jej bývalo podobne a zistili jej nejaký problém so štítnou zľazou..okrem nej majú také problémy aj ďalšie 2 príbuzné...ja mám okrem toho aj dosť nepravidelnú menštruáciu a čítala som, že ženské problémy (ale nezistila som presne aké) idú ruka v ruke s problémami so štítnou zľazou..môže to naozaj súvisieť? myslíte, že by som mala skočiť k lekárovi? môžem aj rovno ku endokrinologovi?

kristeen

študujem v bratislave tak rozmýšľam, že by som našla nejakého rovno tam..nepoznate náhodou nejakého? aj sa platí za také vyšetrenie?

jajaja295.

ja som bola tento tyzden u lekarky a chcela som len odporucenie na kozne a pozerala mi na krk,ze mam zvacsenu zlazu :D, tak mi aj vzali krv a jasne ze mam zle vysledky, cize v pondelok idem k endokrinologicke na krv a na sono, parada

majkaS3

moje problemy boli rovnake ako tvoje a az po cca troch rokoch prisli na to ze je to znizena funkcia stitnej zlazy. teraz uz beriem lieky a je mi fajn. urcite chod rovno za endokrinologom. :)

jajaja295.

tvoje problemy mozu suvisiet so stitnou zlazou...na tvojom mieste by som sla k doktorovi a aspon ti vezme krv a uvidis, ci mas nieco so stitnou zlazou