Vztah

Larin

Presne tak.....

Ja som v podobnej situacii, hoci nie uplne rovnakej (som o cosi mladsia a cas ma netlaci), ale nezufam a nerobim z toho tragediu. Vsetko ma svoj zmysel a to cakanie a samotu ti zivot urcite raz vrati v podobe niecoho (resp. niekoho) skveleho :) Asi to znie ako utesovanie samej seba, ale verim, ze to tak funguje.
Vsetci prispievatelia na tuto temu maju urcite pravdu- netreba sa do nicoho silit. Pekne veci najcastejsie prichadzaju, ked ich najmenej ocakavas, je jedno, ci ide o lasku alebo nieco ine...Ver mi, mam to na sebe odskusane.

Anaya

BRANO666 --- Tým, že si budeš nahovárať, že ťa tlačí čas, si môžeš len poškodiť a zamotať sa do niečoho, čo nebude až také super. U muža nie je 32 rokov až taká tragédia. Ja mám 30 a ešte pár mesiacov dozadu som tiež nemala nikoho. Bolo mi už vtedy všelijak smutne, ale nechcela som zase "hocikoho" len preto, že už mi tikajú biologické hodiny a že všetky moje kamarátky majú už rodiny. Bola som trpezlivá a vyplatilo sa mi to ;-). A bolo to zoznámenie cez net ;-).
Takže moja rada je - skúsiť nejakú zoznamku (nie pokec), kde sú ľudia, ktorí hľadajú vážny vzťah. Že je medzi nimi aj kopec "podvodníkov", tak to je samozrejmá vec, a že sa to nepodarí hneď na 1x, s tým treba rátať, ale podľa mojej vlastnej skúsenosti, len treba byť trpezlivý a nevzdávať sa po pár neúspechoch. Toto isté mi potvrdil aj môj priateľ ;-), je v tvojom veku a tiež mi rozprával, že mal rovnaké pocity, o akých tu píšeš ty.
Takže prajem ti veľa šťastia, trpezlivosti a určite sa ti podarí JU nájsť ;-).

rony26

tak tak, nenechaj sa ovladat okolim...a nesmies posobit zufalo, to nie je velmi pritazlive...ked uz zoznamky tak presedlaj z azetu na serioznejsie portaly (spolu, amor, zoznamko, rande, partneri)...alebo skus si najst nejake kamosky na svoje volnocasove aktivity...minule tu jedna baba napisala, ze byva v blave a rada by si zahrala squash, ale nema s kym, tak ci by si niekto nesiel vtedy a vtedy zahrat...to len ako maly priklad :)...a kamosky spominam zamerne, podla mna je lepsie pociatocne spoznavanie sa na kamaratskej urovni, ako ked hned zacnes spominat rodinu a deti

brano666

Nie som narocny. Hladam zenu, ktora vie co chce, inteligentnu symposku, ktora ma bude brat takeho aky som :-). rad sportujem najma florbal, squash a badminton. mam rad turistiku, hory, rad fotim.

brano666

Nie som narocny. Hladam zenu, ktora vie co chce, inteligentnu symposku, ktora ma bude brat takeho aky som :-). rad sportujem najma florbal, squash a badminton. mam rad turistiku, hory, rad fotim.