Ja ju orálne uspokojim,pritom mne odmieta

Sitko-

alenka-maxová

Je mi to trápne písať,lebo ja ju vždy najskôr spravim na klitorise a jemne to robím,pokial nenaznačí,že už prešiel orgazmus,vtedy mi ho honí rukov,potom máme klasický sex,často ležim na boku,alebo klačim nad ňou,podobne ako 69,ale neväzme mi ho do pusy,že nie,že je to také nechutné,pritom som vykupaný,vyvoňaný.Moc by som to chcel a už i inzertujem,rád by som našiel ženu s podobnym problémom/dohodneme stretko-dám čislo./---.Viem,že su i taký muži,čo odmietaju.
Mal som raz dievča ,ktoré ma vždy tak spravilo,no rozišli sme sa pre prácu,robí v Irsku a vieš žena potrebuje sex-pochopil som to.
Asi tak by som doplnil!

noaačo

takže keď Ti dá manžel pudinček,tak ty mu dáš čo..guvno a chceš aby bol spokojný. Viem si predstaviť ale,keby Ti dal na tacke guvno a on si zoberie pudinček!!!!

no a čo

ježiš mária, tak to asi neznáša! nechce sa jej to robiť, hnusí sa jej to ! je to uplne normálne, nie každá to rada robí. tak sa zobud..
a keby to mne prestal priatel robiť, tak bože môj, nezbláznim sa a isto si nehladám inde náhradu za to!! tak nebud ako zviera, ktoré nevie udržať svoje pudy a chute na uzde!

sitko1

ellyy.

Dobre sa Ti hovorí,keby Tebe odmietal,čo by si robila,našla by si si iného alebo priateľ vibrátor?
Pes a kocur to maju jednoduché,ešte aj tie hadie ženy/pozri video/,si tu šušku obrobia!

ellyy

nie kazda zena to ma rada, niektorej vadi ten pach, napina ju a podobne, v sexe plati, ze maju robit obaja len to co sa paci obom, myslim si, ze hadat sa kvoli tomu a odriekat sex len, aby ti to urobila ak jej to je neprijemne nema zmysel, prestan ju do toho tlacit a mozno zacne aj sama :-) ak nie tak sa s tym musis zmierit! Ak ju mas naozaj rad tak to prekusnes