zostat s nim kamoska?

Príspevok v téme: zostat s nim kamoska?
unhappy136

ahojte, par mesiacov som bola v kontakte s chlapom, do kt. som sa zalubila, a to tak, ako nikdy v zivote. on ma ma rad, som jeho najmilsia dovernicka, fantasticka kamaratka, ktoru respektuje, avsak aj ked sa snazil, nezalubil sa do mna. navrhol mi zostat v kontakte ako kamarati, ale ja neviem, ci je to dobry napad. boli ma srdce, ze to nedopadlo podla mojich predstav. nic vazne sme spolu nemali, nespali sme spolu. nemam uz 15 ani 20, nemyslela som si, ze ma toto tak velmi zasiahne. poradte - je dobry napad kamaratit sa s nim a dufat, ze to, co k nemu citim, casom odide, alebo sa budem len tyrat? stale uvazujem, ci nie je sanca, ze sa predsa len zalubi. zamilovany clovek sa chyta aj slamky... dakujem za prispevky

An0nimaus

NIE blbost NIKDY zabudni nanho ruky preč som chalan MAm uplne ten isty pripad je to už trištvrte roka čo sme to vzdali pol 4 mesiace co ma chalana amme tiež dvôverny ztah su to strašne muky to počuvat ale nedokažem bez nej žit je to beznadejny stavv prosim nesprav tu chybu co som spravil ja !!!!!!!!!

klick

rozhodnut sa musis sama ale myslim ze nemat kontakt je lepria moznost. sa budes trapit ak si niekoho najde. kamosi mozete byt stale aj neskor keby na to pride. lebo inak sa ti to bude len predlzovat,budes stale dufat a trapit sa.
inak ten koment ze 'mal na male' a city sa zacali menit-sorry to povedat takto napriamo ale tak ako je to napisane mi to pripada ze ta len chcel dostat v ten vecer.

Magy

moly56 radi psychoterapeutku v niektorych dalsich temach, kde je to tiez uplne neadekvatna rada vzhladom na rozoberany problem.
mam dojem ze ju netreba brat vobec vazne, niekto si sem prisiel ventilovat svoje komplexy alebo zabit nudu.

moly56

Vieš možno by si mala zajsť za psychoterapeutkou, ja som mala podobný problém a keď som od nej odchádzala citila som sa uplne inak a aj inak som sa dívala na problém. A som za vodou. Skús to.

unhappy136

blbe je to, ze my sme v kontakte pracovne. sme z jednej branze, riesime projekty, ale nerobime na jednom pracovisku bok po boku. je to o to tazsie, sotva ho viem odstrihnut na 100%...

dana660xz

ja si myslím, že je lepšie neostať s ním v kontakte. ty si zaľúbená a on nie je, a ty to vieš a stretávať sa s ním je ako dostávať pravidelne drôtom do oka . zíde z očí zíde z mysle.

unhappy136

tym svojim predchadzajucim komentom som xcela poukazat na to, ze mi povedal, ze v ten vecer uz mal namale a jeho city ku mne sa zacali menit, ale ja som zaujala pragmaticky pristup a schladila som ho... mne stale chlapi vraveli, ze do mna je lahke sa zalubit, tazsie je sa odlubit. len skoda, ze ten, o kt. stojim, to tak neciti :(. neviem, ci sa to v buducnosti zmeni, ked uz "mal namale"

unhappy 136

evik, on je rozvedeny, uz pol roka. takto zalubena som este nebola, a neviem, aka je sanca, ze ma to uplne prejde, kedze niecim takym som si este neprechadzala. on sa snazil zalubit, a nepodarilo sa mu to, lebo som to aj ja pokazila v rozhodujuci moment (nexcela som sa s nim bozkavat, nemala som pocit, ze je to spravne, boli sme pripiti a vidavali sme sa malicko, a ja na intimonosti potrebujem cloveka sponzat, aby som sa vedela uvolnit), kedy som si ho nexcela pripustit k telu. ja som sa zalubit nexcela, a, holt, poradilo sa... zial...