Naozaj sme raj pre vydriduchov?

Príspevok v téme: Naozaj sme raj pre vydriduchov?
nastvana

Dcera sa vratila z liecby u zazracneho cudzinca, ktory sa udomacnil na Slovensku. Uz ich je tu pozehnane, zda sa, ze Slovensko sa stalo rajom pre vselijakych vydriduchov, ktorych doma nechcu, alebo im pravom neveria. Tento uzasny clovek - vola sa Dr. Jozef Nema, stranka:

si svoje centrum nazval honosne klinika a rozbieha cinnost po celom Slovensku. Aj ked som dceru pred tym odhovarala, nedala si povedat. Teraz place a bucha si hlavu o stol, lebo musi ist konecne tam, kam mala ist uz predtym - k lekarovi. Akurat jej mohli ostat vyhodene peniaze a nemuselo jej byt tak zle ako teraz.
Kedy sa uz spamatame a uvedomime si, ze keby ti cudzinci boli naozaj taki perfektni, uz by sedeli nie na chudobnom Slovensku, ale niekde v New Yorku a svet by ich uznaval. A nemuseli by sa chvalit sami.
A aka preboha klinika! Ved klinika je nemocnica, kde su aj lozka, nie jedna miestnost na masaze a kecanie. Ti ludia uz skutocne nemaju sudnost ani stipku pokory. A tito nas chcu liecit?

Ľudia

Prosím Vás nenadávajme na nikoho, nesúďme nikoho aby sme my sami neboli súdení. Nepozerajme sa na to kto ako vyzerá ale na to čo prinesie. Lebo Boh obdaroval tých so schopnosťami, o ktorých si myslíme že nič nevedia. Musíme sa naučiť na veci pozerať aj z iného uhla a najprv skúmať seba samého, keď niečo sa v našom živote udeje, v prvom rade či my sme niekedy, niekomu neurobili to isté alebo ešte horšie , možno v minulých životoch a teraz je nám len umožnené cez Božiu milosrdenstvo to odpykať. Lebo keď niečo také nesieme v sebe pri stretnutí s liečiteľom sa to v každom prípade v nijakej podobe sa vyplaví na povrch, to je isté. Božie mlyny melú pomaly ale isto. Možno v súčasnosti už oveľa rýchlejšie, lebo všetko sa očisťuje. My sa len dovoláme svojich právd a práv a zákonov a že všetko sa odvíja od nás nad tým nerozmýšľame. Čo vyšleme do vesmíru čo len myšlienkami to sa nám vráti zosilnene a nerobí to liečiteľ ovplyvňovaním ale tie vysoké frekvencie na ktoré sme napojení. Božie zákony neobídu nikoho, fungujú platia sú tu pre nás a len pre nás. Verte mi v živote musíme cez všeličo prejsť a neviem čo všetko nás ešte čaká, ale za všetko môžeme my sami. Utkali sme my sami tie vlákna čo máme okolo krku s myšlienkami slovami skutkami a zanedbávaním dobrého. A to platí ako pre mňa aj pre každého z nás rovnako, aj anjelov. Od toho nás nezachráni nič iné len božia láska , láska blížnemu, vysielanie lásky tomu o kom si myslíme že nám ublížil alebo ubližuje. Je to ľahké a zároveň aj ťažké. Nič iné nás nezachráni, skôr naopak, ešte len zhoršíme situáciu pre seba, pre našich potomkov, budúce pokolenie aj na tisíc rokov. Ľudia prosím Vás pre Naše dobro prestaňme sa osočovať, ubližovať a vysielajme lásku, len to má perspektívu do budúcna pre nás a len to zachráni naše deti. Majme v sebe veľkú pokoru voči Bohu.Ďakujem.

Noro 29

Ja k tomu tetovaniu len toľko, že také by si asi nedal žiaden inteligentný človek, skôr mi to pripadá, ako keď sa niekto len učí tetovať a to sa vraj robí väčšinou za mrežami...tak sa na tie fotky pozrite a názor si utvorte sami...

Aliz

Prečítala som si niektoré príspevky a nechce sa mi tomu veriť žeby ten pán liečiteľ o ktorom tu píšete mal čas navštevovať fóra. Vychádza mi z toho že to asi nepísal on,ale niekto kto si ho našiel na nete aj s fotkou - tetovaním. No a zahral sa na dotyčného.
Ďalšia vec je že každý má možnosť slobodne sa rozhodnúť,ako sa bude liečiť, pokiaľ má plnú peňaženku. Niekedy ani lekári nedokážu urobiť zázraky. Sú choroby, ktoré sa liečiť nedajú, len sa liekmi zmierňujú symptómy. Ale dotyčný liečiteľ iste prečítal veľ kníh o liečbe, ktoré používajú rôzne kultúry,čakry,ovládanie vedomia virguľa, nílsky kríž, ešte mi tam chýba keltská spirála atď.
Podvedená, to nepísal on,vystihla si to tým, že vie písať po slovenky a ako obhajuje svoje tetovanie.
Netreba veriť všetkým liečiteľom, netreba ale veriť ani tomu čo kto napíše na fóre, lebo niekto má veľmi bujnú fantáziu a vymýšľa si len aby zaujal alebo aby si vychutnávala to čo iní začnú písať.

Ivka 1

Ajka súhlasím s Vami v plnej miere. Ja osobne som lekárov moc nenavštevovala, keď som potrebovala ich pomoc pri synovom ochorení , nepomohli nám. Naša návšteva sa rovnala zápisu do zdravotnej karty - zapísali len to,čo som im povedala ja. Riešenie nám nenavrhli žiadne a tak sme si museli pomôcť sami a hoci syn nie je v úplnom poriadku, je toho veľmi veľa čo sme dokázali prírodnou liečbou. Je len veľmi málo lekárov,ktorých skutočne zaujímate ako človek a nie len ako číslo do poradovníka . Momentálne prežívame opäť ťažké obdobie , máme chorého ocka a priznám sa, že keď máme ležiaceho,ochrnutého človeka dopraviť a čakať s ním na pravidelné kontroly , je to pre neho veľmi unavujúce a bolestivé ale ..... Však sme toho svedkami neustále. Som rada,že sme si našli cestu ako si pomôcť inou cestou a pomoc lekárov potrebujeme len v nevyhnutných prípadoch. Radšej sa nejdem ani rozpisovať o starostlivosti na oddeleniach v nemocniciach. Tam nikoho nezaujíma,či je ležiaci a nevládny pacient smädný, či niečo nepotrebuje ak následkom mozgovej príhody nemôže ani rozprávať . Skutočne nikoho nezaujíma a za kým nechodia príbuzní do nemocnice každý deň, je odkázaní na ich milosť a nemilosť. Sú to smutné a bolestivé skúsenosti ale nájdu sa aj svetlé výnimky. Myslím si, že to nie je o tom, aký má kto titul ale či vie človeku pomôcť, poradiť.

ajka36

Dobrý deň,
pri čítaní týchto riadkov mi nedá nezapojiť sa do tejto diskusie.Som ,,pacientom" už mnoho rokov.Trápim sa so zdravotnými problémami vďaka tomu, že ma liečili ľudia, ktorí si píšu pred meno MUDr.Nechcem hádzať všetkých do jedného mecha, ale mňa to takmer znieslo zo sveta, že som im verila.Dnes mi je jedno či ma lieči človek,ktorý si píše pred menom MUDr. alebo Dr. pre mňa je dôležité ako sa cítim,že som šťastná a že sa môžem starať v ako takej pohode o svoju rodinu.Netreba sa podľa mňa zameriavať na pochybnosti ale na vieru vo výsledok a vieru v seba,že to zvládnete.Dnes to už viem.A verte mi po tom, čo všetko som zažila vďaka MUDr. viem si oceniť každú chvíľu života.Asi by som tu už nebola.Jedného dňa som si povedala dosť.Dosť chémie,dosť nekonečných návštev.Máloktorý MUDr. vo Vás vidí človeka,ste len prípad,jeden z mnohých,to, čo sa s Vami deje keď zavriete dvere ordinácie z druhej strany je pre neho nezaujímavé.Ale to, čo je pre neho nezaujímavé, je to, čo prežívate Váš život.Možno človek, ktorý si píše pred menom Dr.pomôže človeku viac, pretože sa zameriava skôr na to,čo sa s Vami deje keď zavriete dvere jeho ordinácie z druhej strany.Ste pre neho v prvom rade človek, nie prípad.Každý z nás sa rozhoduje čo je pre neho správne.Neosočujme a hľadajme dobro a dávajme dobro.Mňa lekári sklamali ale človek si musí pomôcť predovšetkým sám.Mám osobnú,miestami krutú skúsenosť.O to viac sa teším, že som tu dnes a môžem sa smiať so svojimi deťmi a manželom a užívať si prítomnosť okamihu.V istom zmysle sme si sami lekármi...čo si naordinujeme...

Janyna

A prečo asi tak ľudia chodia za rôznymi "liečiteľmi"?!Preto ,že im ani dr.nepomáhajú,mnohí majú asi zlé skúsenosti,určite boli najprv u lekárov a až potom idú k liečiteľom.Proste chcú vyskúšať všetko možné,aby sa vyliečili.A potom zistia,že ani to nepomohlo.Je to tak,na chudákovi pacientovi každý zarába....najhoršie ,čo sa človeku môže stať,je stať sa pacientom ...viem, o čom píšem.

QUALITY

Jaj moje zlate keby len peniaze ťahal od ľudí ale aj ženy oblbuje neustále musí mať nejaku pri sebe je to obyčajný KLAMÁR! ŽENY NENALEŤTE MU!

wéčko

takýchto cudzincov podvodníkov je na slovensku veľa preto, lebo tu máme také blbé zákony. idú síce po ňom exekútory, ale čo z toho, keď sa mu stále darí unikať. ako je to vôbec možné? prečo ho už dávno nezabásli a s ním aj ďalších klamárov, ktorí sa priživujú na slovenskej dôverčivosti?