bodava bolest v zaludku

Príspevok v téme: bodava bolest v zaludku
salomonka

uz druhy den mam zvlastne silne bodave pocity v zaludku, samozrejme nie stale, lebo to by som nevydrzala... taketo stavy som si vsimla, ze prichadzaju asi pol hodinu az hodinu po jedle a bolest je dost neznesitalna a nic nepomaha, ani ked sa skrcim ani vystriem, najlepsie je nedychat, aj ked to tiez moc nepomaha... je to neprijemne najma z dovodu, ze sa mi to stalo aj v autobuse a aj na prednaske... som momentalne v dost velkom strese... nemoze to byt priznak vredu na zaludku, alebo cosi ine? najblizsie mozem ist k lekarovi az v pondelok, tak sa pytam, ci to moze byt aj cosi vaznejsie.

bonaD

Ten helicobacter spôsobuje zápal žalúdka a neliečený zápal ti môže vytvoriť vredy. Ja som to už mala asi 3x. Prejavuje sa to bolesťami aké popisuješ. Lieči sa to antibiotikami.

salomonka

ja som nenapisala, ze vredy su zo stresu :) ale ze som momentalne v strese, ci to nemoze byt nejaky jeho fyziologicky prejav ;) aaano? lebo jem normalne... a ni ja nie po kazdom, napriklad dnes po pecive, potom pocestovinach a vcera tiez po cestovinach...