milostný kŕč?

Príspevok v téme: milostný kŕč?
kaska17

Existuje nieco podobne?Baby v skole vraveli ze o tom cosi poculi a davali to aj kdesi v telke.Stava sa pri styku ze chalan ho nemoze z vaginy vytiahnut lebo baba dostane taky silny ztah...alebo cosi podobne ze to dokaze uvolnit az lekar?S priatelom len zaciname so sexom a vacsinou u nas doma tak by som nerada take daco zazila...a prekvapila nasich:-))

giraldina

Jasne, stalo sa to otcovmu konovmu znamemu bratovi... Pocula som x zarucene overenych historiek. Zaujmave, ze sa tato otazka preberala na nejakej celosvetovej zdravotnickej konfere a nenasiel sa ani jeden lekar, ktory by bol zavolany k takemuto pripadu...

markketa

ja som otom počula aj od ludi.stalo sa to mužovej krsnej.ked bola ešte mladučka,milovala sa s priatelom niekde na luke,alebo tak,niekto ich tam nečakane v najlepšom vymakol a ona sa tak zlakla,že mu ho zasekla.potom museli čakat až povolili svali,a uvolnilo sa to.takže stava sa aj u ludi,ale je to nie časty jav.

gomez

áno, potvrdzujem príjem, psi a mačky dosť často. Keď sú v tom najlepšom, že ani nevnímajú a naľakáte ich, tak samičke sa tak stiahne šušurka, že to samček nedokáže vytiahnuť a ťahajú sa ako električky.:) No neviem dievky, skúste sa nechať nalakať čo to spraví:))

markone

Francuz

Máš pocit že si kvalifikovaný seriózne riešiť problémy na tomto fóre. Ak si sexuológ tak v poriadku. Ak nie tak nepíš kto má aký príspevok podávať.

francuz

deti vam dat do ruky zmrzlinu a zakazat vam pocitac .toto je forum na riesenie serioznych problemov a nie na pisanie kokotin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pupavka

ja viem o pripade z mojho okolia, ked ona dostala nejaky taky krc a jemu ako na potvoru seklo v krizoch...a musela ich prist rozdelovat az zachranka. neprijemne...