Záverečná práca psychológa

Príspevok v téme: Záverečná práca psychológa
Meretseger

A zase raz...:) Už ani neviem, či je to v dobrej téme, všetko hádžem sem, whatever.
Čisto teoreticky: nemáte niekto info o záverečnej práci, čo vraj každý terapeut robí na konci výcviku? Bo Stano mi v utorok vysvetlil, že ho o rok presne toto čaká a hľadá si aspoň dvoch klientov, ktorých by tam mohol opísať. Iste, žiadne osobné údaje, etc. Oslovil ma ako prvú, pretože spolu pracujeme už dosť dlho - a možno som suppa materiál, neviem.
Zatiaľ som mu dala slovný súhlas, ale mám trochu (hádam neopodstatnené) obavy, či urobím dobre, keď mu to dovolím. Dôverujem mu... ale po istých skúsenostiach nie úplne.
Pritom vraj tá práca ani nebude podpísaná a porota teda nezistí, kto ju písal, čo je neviem ako možné 0_o
Dali by ste mu? (Súhlas :D:D)

blablablabla

mozem ta uistit, ze psycholog nemoze s nikym preberat to co prebera s tebou na terapii, ani v ziadnom pripade nedat indikacie podla ktorych by ta mohol niekto identifikovat. musel by mat od teba podpisany papier, ze moze zverejnit urcite tvoje data, to uz si ale snad vies precitat predtym nez to podpises :) takze pokoj. nemoze si to dovolit lebo by bol stihany komorou.

Meretseger

:D:D:D Nie, v skutočnosti si to nemyslím, ale nechcem byť naivná a na niečo naletieť, VŽDY sa mi to vyplatilo.

modrá

to nebude záverečná práca po terapii, ale skôr si Stano robí doktorát, alebo čo.....veď mu to dovoľ. Určite ostaneš anonymná a okrem toho, kto tú prácu bude čítať? myslíš, že ju budú uverejňovať na pokračovanie v Žene a živote? :)

Meretseger

jankaaa: Históriu.
tpch: Ale to zas hej, uznávam. Už som sa dnes na seba naštvala, vykročila som do ulíc s hrdo pozdvihnutou hlavou :D a celou cestou som si opakovala "ces't ma vie" / "it's my life" (vyberte si). Myslím, že si to dokážem vsugerovať a kašlať na to priemerné okolie, ktoré mi nesiaha ani po členky :P
Ehm? Asi začínam byť duševne ožralá :D

tpch1

Meretseger, mozes sa upokojit, ludia skor riesia ludi, ktori sa maju lepsie ako oni sami :-D
Ty si ty, kasli na nich.

Meretseger

Učiteľom, to tak :D Síce sa mi páči prednášajúci na filozofii a latinčinárka, ale posadnutosť z toho nebude :D

Meretseger

Stopa malej paranoje... Zdá sa mi, že som čím ďalej, tým viac paranoidná: že všetci proti mne niečo majú, divne na mňa zírajú, smejú sa mi - parmanentne sa mi smejú! - šíria o mne desivé reči, pravdepodobne veľmi prikrášlené, že o mne každý vie povedzme to, že som selfharmer, hraničiar a bola som zneužívaná - že to vie celý svet!