Znova problém so vzťahom.

Príspevok v téme: Znova problém so vzťahom.
biela mačka

Zdravím,potrebujem prosím konkrétnu radu bez kritiky. Stretla som sa s jedným 7x zatiaľ,na ďalšom stretku sa dohodujeme spoločne, čiženie som ja iba iniciatorkou a nenaháňam ho. Pri každej rozlúčke sme si dali pusu, ale ešte sme sa napríklad ani len nedržali za ruku. Ja toprvánechcem urobiť ato, že mi chýba sex,otom nechcemmu hovoriť, lebo som sapoučila z nedávnych odmietnutí. Alečo ak aj on e nesmelý? Potom kto začne?Ja sa totižbojím, žekeď dám najavo väčší záujem, tak takisto mi zdrhne, ako tí predtým.

biela mačka

Mne už strašne veľa ľudí ublížilo. Ale už som všetkým odpustila. Napríklad spolužiakom zo základky, to boli vtedy sprosté decká, jedna bývalá kolegyňa - ale o nej som sa dozvedela, že ublížila aj vlastnej sestre, takže...Ale môj exdement to robil z vypočítavosti. Inakaj psychické týranie bolí. A dopúšťajú sa ho najmä ľudia s vysokým IQ, tí vedia, ako človeka zmanipulovať tak, aby chybu, ktorúspravili oni, považovali za svoju. Ex vysoké IQ mal.Žiaľ chýbalo mu EQ.

biela mačka

No ja verím, že ľudia by uverili skôr jemu, lebo on sa vie vtierať. A vie,na koho má byť milý a na koho si môže otvárať papuľu. Adam napísal, žeso mnou ostal z pohodlnosti. Ja tvrdím, že je to vypočítavosť. Lebo keď sa ho v práci spýtali, či niekoho má, aspoň môže povedať, že áno. Čo na tom, že partnerkou pohŕda.

biela mačka

nejde len o ex..ale tento nový je ku mne dobrý, pozorný...lenže ja mám podvedome strach, že aj on sa zmení :-( ex bol tiež ku mne najprv dobrý...a neviem, ako sa mám správať, aby som nedopadla rovnako, lebo aj vo mne bola chyba...hlavne tá, že som si nechala, aby si na mňa otváral papuľu, len ako opakujem, bola som rada, že mám aspoň niekoho....ok, možno sa zbytočne bojím a tento je naozaj dobrý

biela mačka

A škoda, že si už nemôžem dať naspäť priezvisko - vraj do trech mesiacov od rozvodu je to zadarmo, teraz je poplatok 100 eur. A ešte dalšia vec: Vyčítal mi, že sa vtieram ľudom. To on je taký. ja som skôr introvert až arogantná, no rozhodne nie vtieravá.

biela mačka

Moja - ja som to už písala...lebo sa vždy rozplakal, ked som chcela odísť..a kedže som pred ním nikoho nemala, bola som rada, že mám aspon takého :-( ešte znova to budem musieť opakovať?

0vecka

ten zoznam je nieco super... najme bod c. 5 lebo z neho je zjavne ze sa jednalo o vec ktoru raz v zivote povedal... a to tu udavas ako zivotnu chybu, csak islo len o jednu poznamku ktora mozno nebola vhodna ale spominat na to po par rokoch od rozchodu je trosku chore.... skus sa trosku spametat a rozmylsat trosku realne....

inak rad by som videl jeho zoznam...

Leela333

Súhlasím s nefinkou, ty sa tu sťažuješ úplné kraviny oproti skutočným problémom, ktoré ženy denne zažívajú. Keď ti tieto veci vadili, mala si ho nechať. Načo si s ním bola tak dlho? Načo si si ho brala? Teraz je koniec, a ty o ňom stále básniš a dokonca mu vypisuješ. Načo? Minulosť treba nechať minulosťou a sústrediť sa na prítomnosť no ty to nechceš pochopiť.

nefinka

ty sa tváriš akoby ťa xrokov mlátil ako žito :D ženy zažívajú trápenia s chlapmi oveľa oveľa horšieho zrna a z toho majú kadejaké psychické ujmy, ty si mala úplne bežného chlapa, tak si nerob všeobecne ilúzie o chlapoch:D

winki

Ale ty už pochop, že nieste spolu a nemôžeš do konca života vykrikovať na všetky strany jeho chyby ( o čo sa dá polemizovať kedže poznáme len tvoju verziu pohľadu)...daj mu svatý pokoj a nevenuj mu už ani jednu myšlienku. Uľavý sa aj tebe.

biela mačka

Pre nechápavé napíšem znova, čo mi robil:
1. Keď mešlkal na stretko aj 10 minút a ja som si niečo dovolila povedať, frflal, že som nervózna.
2. Keď ukazovali v telke sliepky, robil si srandičky.
3. Keď som prišla k nemu, išiel na tri hodiny behať.
4. Keď celý večer sedel pri PC (hral hru, alebo bol na FB či pokeci)a ja som sa ho niečo spýtala, tak odvetil mrzuto a holou vetou.
5. Keď sme pozerali Odsúdené, sa mi posmieval, že tá nervovo labilná, čo stále plakala, je ako ja.
6. Druhý rok vzťahu som obom zaplatila dovolenku v Chorvátsku, lebo on ešte nebol pri mori a keď som potom mala tam nejaké problémy vôbec mi nepomohol A ďalšie dovolenky sme si platili na polovicu.
Stačí? Ešte stále je on ten dokonalý?