Cigarety

Príspevok v téme: Cigarety
anonym787878

Potrebujem radu,vcera som si povedal ze definitivne skoncim po 4 rokoch z fajcenim,fajcil som asi 12 cigariet za den,vcera to az take hrozne nebolo,bol som odhodlany ze uz nechcem fajcit,ale dnes ma prepadli este silnejsie abstinencne priznaky a najradsej by som si isiel kupit cigarety,dufam ze to nejak vydrzim a neurobim to,kolko dni este tieto hrozne pocity mozu u mna asi este trvat ked vydrzim si nezapalit?

NO2

Ja som tiež kedysi skúšal prestať fajčiť. Skúšal som náplaste a žuvačky. Vydržal som asi hodinku, potom som mal na ruke náplasť, v ústach nikotínovú žuvačku a cigu navyše:-)
Neprestanem fajčiť aj keby zakázali tabakové výrobky. Bol by som schopný si ho dopestovať aj sam:-)

jopo8

Fajčenie je fakt humus. Fajčil som asi 10 denne. Doma to išlo poriadne na nervy. A keď som zistil že nemám cigarety pri sebe bol som hotovy. K tomu ešte niečo naviac, káva, poldeci a možem sa isť odstreliť. No našli mi kamaráti v KE centrum kde ma doslova doviezli a počkali ako dopadne moje sedenie na odvykanie fajčenia.Aj ja som bol zvedavy čo to bude za frašku. No na moje počudovanie -a teraz čítajte ďalej-som prestal po troch hodinách terapie úplne fajčiť a nebol ani ABSŤAK...
DOteraz nefajčím a verte, že je to super. Tu je link kde som bol. Skúste aj vy. www.harmoniavzivote.eu.sk

libor

Ano,někdo to tak ma,ale já přestat neumím a vlastně ani nechci. Kouřím už 34 let. Co je pro mne ale momentálně ještě horší, že přesto že za to chtějí čím dál víc peněz, tak kvalita a hlavně chuť cigaret je prostě k zblití !! Z dnešních samozhášecích ,,cigaret" mě bolí hlava a jen z těchto EU cigaret začínám kašlat a pálí v puse.
Psal jsem všude možná, ale asi jsem sám komu tento xindl vadí. Pokud je vás ale víc, dělejte také něco... Opravdu vám nevadí, že za čím dál víc peněz nám prodávají Eurohazl ???

Dodis

J111 dik. Prečo si ho nedočítal? Problémy z koncentrácou?,) nedalo sa mi to vtesnať štyri riadky.. Kto chce, ten si prečíta. Som ukecaný no..

Dedis

Ako ja vravím, prestaň vtedy, ak naozaj chceš. Ja som fajčil osem rokov krabičku a viac denne. Raz v zime pred spaním som si išiel zapáliť a bola strašná zima! Tak som sa zamyslel, že čo tu vlastne robím - stál som na balkóne, strašne som sa triasol od zimy, hnusne na mňa fúkalo a ja som tam stál ako tĺk a prikladal si k ústam nejakú paličku z ktorej ide dym ktorý mi škodí. Super čo? Tak som sa na seba nasral!! Fakt som mal na seba nervy a povedal si, že s tým seknem, lebo už mi to nedávalo zmysel - keď sa nad tým zamyslíte, je to pekne trápna činnosť. ČO Z TOHO? samozrejme, že mi všetci vraveli že sa mi to nepodarí a podobne a myslím si, že sa mi to podarilo práve kvôli nim. (na rozdiel od nich ja som nikdy prestať neskúšal, lebo som nechcel, kdežto oni už mali za sebou niekoľko neúspešných pokusov). Vážne ma vyhecovali! Chcel som im proste dokázať, že to ide. Prestal som len tak. Bez ničoho. Keď som dostal chuť, tak som vypil pohár vody. To by ste neverili, koľko vody sa do jedného zmestí:D ale vôbec som nemal absťáky, lebo som bol nasratý na systém! Nebral som to tak, že sebe som odoprel cigarety, ale tak, že som zobral prachy systému a TO ma tešilo. Hnusné cigarety! Teda nemám nič proti nim, len ma štve, že ľudia za to dávajú strašné prachy, lebo majú problém s tým prestať. Osobne si myslím, že problém prestať je iba vsugerovaný celými generáciami a preto nám príde normálne s tým mať problém.. Ja som prestal len tak. Ozaj a každému doporučujem kupovať si niečo za peniaze, čo by ste ináč prefajčili - časopisy, knihy, hry, filmy, topánky.. Je jedno čo. Keď to takto budete robiť aspoň mesiac, uvidíte koľko vecí budete mať len kvôli tomu, že ste prestali pchať prachy do tabákovej mašinérie. Pre mňa to bola fajn motivácia. Nefajčím už asi päť rokov a ani ma nenapadne si niekedy zapáliť. Fajčiarov neodsudzujem, väčšina spoločnosti v ktorej sa pohybujem fajčí a vyhovuje mi to, lebo s nimi chodím na vzduch a dobre si pokecáme vždy,)

zuzi74

Magy, myslim ze anonym to pochopil velmi dobre...postupne a pomale znizovanie davok je o nicom...mozno tak par fajciarom to vyjde.
Bez urazky, ale nefajciarovi sa o prestavani fajcenia lahko pise, kdezto fajciarovi sa to tazsie dodrziava.
Ja len dufam, ze to anonym vydrzal a ked nie, snad to nabuduce vyjde...

goliath88

Ja som fajcil od 16 tich cca 8 rokov a teraz som si kupil elektronicku cigaretu. Postupne som si na nu zvykol teraz si znizujem davky nikotinu v naplniach. A celkovo je to lacnejsie takze pre mňa je elektronická cigareta na pol vyhraný súboj s fajcenim. Mám túto www.e-cigaretka.sk jednoducho sa dopĺňa a ušetrím cca 100 euro mesačne oproti klasickým cigaretám.

smoker

ja mam 16 a fajcim 4 roky. Raz ma jedno dievca prehovorilo na to aby som prestal bolo to pred rokom a vydrzal som 3/4 roka. Poviem ti myslel som si ze chut na cigaretku zmizne ale nebolo to tak tie abstaky po mesiaci presli ale chut a novy spoluziaci ma po case dohnali k cigarete... Je to strasne tažké uz sto krat som si hovoril ze musim prestat definitivne ale som SLABY ... Ak mozes pokracuj v boji a ja ti budem drzat palce... Bojuj!!!