accutane,mate skusenosti?

RNG

Zialbohu nic neadresuje ale zamorenie tela, ktore si sposobujeme roznymi znicenymi zivinami, najma znicenymi tukmi, ktore sa telo snazi vyhodiot a co nam stvrdne v poroch a vytvori tak acne.
Lenze nikto z mladychy nie je ochotny zmenit svoju stravu tak, aby neobsahovala znicene latky, ani brat roplnky na znizenie skodlivej hladiny DHT prirodzene. AS chcu okamzite vysledky, nie cakat a odmorovat sa rok-dva a viac, a az potom sa konecne zacnu ukazovat vysledky.

Nezamorene telo nevylucuje znicene tvrdnuce tuky, tj nemoze mat ziadne acne.
Ale to mladi nechcu brwst do uvahy a zialbohu ani kozni lekari, az na vynimky.Tak siria v literature loz, ze jedlo neovplyvnuje acne, hoci sa o tom mozes sam na vlastnej kozi poucit, ked zjes nieco so skodlivymi znicenymi tukmi.
Napr stare syry vyprazane produkty, prazene oriesky atd.

jankaaaaaaaaa

bingham: ved roaccutane ma takisto vela skodlivych ucinkov. ked chemicky vytvorenych retinoid vitaminu A dokaze vyliecit akne, preco by to nedokazal skutocny vitamin A?

RNG

Bingham taras.
Ziadny potravinovy doplnok nesmie mat skodlive postranne ucinky, preto ani davka 25 000 IU, co sa bezne predava ako dolnok nemoze mat ziadne skodlive ucinky. Samozrejme medicka komunita si nezela, aby ich liekom konkurovali prirodne latky/potravinove doplnky, tak rozsiruju lzi okolo nich.

A ty ich v tom podporujes opakovanim tych nicim nepodlozenych lzi.

Musoliniho heslo, ze 100 krat opakovana loz sa stava v ociach verejnosti pravdou, o ktorej sa malokto opovazi pochybovat je tu vyuzivane nielen na klamanie mas, ale aj samotnych lekarov, ktori si nedaju namahu o tom precitat rozne studie, a prijmu v odbornej literature rozsirovane lzi.
Tu uvadzaju predavkovanie=hypervitaminozu vitaminom A len od davok vyse 50 000 IU branych niekolko rokov.
www.springboard4health.com
Na krtatsi cas alebo mensie davky nic take nebolo nikde pozorovane, tj v literature sa rozsiruju lzi.Samozrej e aj na internete, ktory je plny propagandy a reklam, nesluzi na sirenie pravdy ale toho, co sa komu hodi.

bingham

RNG...toto vobec nieje pravda co pises...cisto vitamin A akne nevylieci...tento vitamin ma pri vysokych davkach vela neziaducich ucinkov

RNG

Dovody su financne, zarobok farmacie a lekarov.Preto sa nesmie o doplnkoch hovorit, ze su liecive, aj ked nesporne su, a ja sem pisem hlavne pre to, aby som vas oboznmil s pracami a praxou lekarov, ktori sa snazia adresovat vsetko neskodnymi nefarmaceutickymi doplnkami.
Lebo tlac, medicka literatura, televizia a podobne je ovladana dnes monopolnou medicvinou, ktora pouziva len schvalene lieky, tj dnes spravidla patentovane umele chemicke latky.Lebo patent nemozes dostat na nic prirodzene.Na patent musis dokazat prioritu, tj ze ta vec nikdy nikde pred tym nejestvovala a ty si ju prvy vutvoril. Tj je to umelina, zamorenie prirody a tela.
Definicia zamorenia su latky, ktore niekde neboli alebo neboli v takych mnozstvach ako su dnes.
Nuz a patentovane chemikalie patria do tej definicie a priroda a telo si s nimi casto nevedia vobec poradit.Tj su pre nas a prirodu skodlive.

petra 001

RNG

takze ked ma vit A presne take ucinky ako umely a neskodi tak,preco sa nepredpisuje ten pravy?aku to ma logiku?

RNG

Neviem.Samozrejme ked sa stencuje koza a menej masti, tak sa lahsie moze poskodit, tj asi z opatrnosti by som sa opalovaniu vyhybal