Korektor a púder Burjois Bio Detox

Príspevok v téme: Korektor a púder Burjois Bio Detox
wéwéwérička

Ahojte, mam zalusk na tieto dve veci, korektor roll-on a puder, taky ten v podlhovastej bielej krabicke. Ak s nimi mate niekto skusenosti, prosim, napiste..aby som nekupovala az tak celkom naslepo :D
by ma zaujimala aj ta gulicka na korektore, co sa to dobre nanasa, a ci sa korektor nezlieva do vrasok okolo oci..
diky :)

maruska_123

ahoj, ja mam ten roll on korektor..je dobry, ja ho pouzivam prevazne pod oci na kruhy, ale myslim si, ze by dobre kryl aj akne a podobne..je taky dost hnutny, co je dobre...ja ho odporucam

Elena1108

Ja mám ten vo fľaštičke, ale nevyhovuje mi veľmi, ťažko sa rozotiera. Myslím, že si si vybrala lepšie. Ja sa vrátim späť k Bourjois healthy mix, s tým som bola veľmi spokojná. Healthy mix mám aj korektor a ten je super.

wéwéwérička

jeeej dakujem za odpoved :) zvolila som teda radsej ten novy puder v cervenom obale od burjois.. ten treba prepudrovat, nevydrzi zmatnovat.
este by ma zaujimal ten korektor, bojim sa ho kupit, ze aky bude.. ja mam dost kruhy pod ocami a taku uplne jemnu hrbolatu kozu pod ocami, tak nechcem aby mi to bolo vidiet..poradte este niekto pls :)

Danielle24

Ahoj. Ja mam puder Biodétox. Ale poviem ti, ziadna slava, najma, ak mas mastnejsi typ pleti, pretoze moc dobre nezmatni. Dokonca, nemam ani pocit, ze by pleti robil nejak dobre, aj ked je to bio vyrobok. Jedine, co sa mi na nom pozdava je odtien - ten mi velmi dobre sadol na moj bledy typ pokozky. :)