vrodena chyba-tzv."DEFEKT"

Príspevok v téme: vrodena chyba-tzv."DEFEKT"
nadej

ahojte.prosim vas o radu!narodil som sa len s jednym semennikom.uz som o tom aj nieco cital v brejku ze to vedia "doplnit" v nejakom slovenskom meste podobnym umelym semennikom.vyrobia "kopiu toho druheho".nazov mesta som zabudol.moze to byt Zvolen.nieco take.ked som mal asi 2 roky.tak mi zistovali ci nezostalo vyssie.ale NIC nenasli.ziadnou metodou.raz ked naberiem odvahu by som si to chcel ist dat spravit.nech to stoji co to stoji.

nadej

som necakal take fajn odpovede.inac uz skoro 4 roky mam dievca.no pytala sa len na jazvu co mam tesne pod bruchom taku mini ciaru co mi to hladali.ale nevedel som jej co povedat.som si nieco vymyslel.som sa hanbil.na ten hlavny problem sa nikdy nic nepytala.zvlastne.ale som rad.tak dik moc.velmi ma to povzbudilo.

matvej

Ahoj, mam kamosa, ktory ako 6-rocny chlapec prisiel pri uraze o jeden semennik. Do puberty prekonal pociatocne psychicke problemy a dnes je dvojnasobny otec. A tento - nazvyme to kozmeticky prblem ani nie je vidno. Tak nezufaj, pokial zijes zdravo, neprejavi sa to nijako na plodnosti. Skor si myslim, ze ked si tam das voperovat nejaku \"atrapu\", ta ti casom moze uskodit. Dobre si to zvas.

lenka2

podla mna to vobec nevadi a nemas sa vobec za co hanbit. ked si najdes skvelu priatelku ktora ta bude lubit tak takeho aky si.
a ta operacia ved na co? nechat sa rezat a zasahovat viac do ogranizmu a na tak intimnom mieste? aby to nedopadlo este horsie.
mam kamosku co si vzala chalana a mal tiez podobny problem ale on o semenik prisiel koli tomu ze mal rakovinu jedneho. a vobec jej to nevadilo a dnes maju aj maleho chlapceka.
ja by som to isto nedala operovat a keby som si aj nasla takeho priatela s podobnym problemom urcite by som mu nedovolila operovat a brala by som ho aky je!!

ccc

Asi ti nepomôžem, pretože názov mesta kde sa to robí neviem,v každom prípade, medicína je už na tak vysokej úrovni, že to nemôže byť problém, a určite sa ti to podarí.
A dovtedy? netráp sa tým,všetci máme nejaký defekt, či už viditeľný, alebo neviditeľný , tak nebuď smutný a hlavu hore