zahlienenie

Príspevok v téme: zahlienenie
dušandd

Mam velky problem so zahlienenim priedusiek. Trva to uz skoro rok..a stale sa neviem zbavit hlienu. Mam z toho drazdivy kasel a obcasne bolesti na hrudi. Navstivil som uz niekolko lekarov, pojedol niekolko druhov liekov, no neviem sa toho zbavit. Ak by ste vedeli o niecom..co by som mohol este vyskusat, budem velmi vdacny za kazdu radu.

Gabča

Na poslednej lekárskej prednáške nám lekár na tento problém doporučil produkty Forever living products: Aloe first nastriekať z vonku na priedušky a po zaschnutí natrieť krémom: Aloe heat lotion hrejivým krémom. Používajú ho aj športovci.

Miluška

Dušan, skúšal si aj nejaké domáce recepty, prípadne sirupy? Môžeš si doma spraviť zázvorový, skús aj kloktať napríklad šalviu a na hlieny dobre zaberá aj sirup hedelix, ten je z brečtanu, takže by to neboli žiadne ATB, iba čisto prírodná liečba.

banbuka

Doporučujem dýchacie cvičenie zadajte si www.buteyko .sk alebo si kúpte magazín zdravia marec 2012str 7.Dozviete sa viac.Trpím týmto problémom 13 rokov a podľa mojích vedomostí veľa ľudí má tento problém, ale lekári to asi nevedia liečiť.Absolvovala som všetky vyšetrenia, ale bez výsledku uzdravenia.Skúšam toto dýchacie cvičenie.Poznala som ludí ktorým to pomohlo.

Paulínka au

Skúste iba klasiku cukor a cibuľu. Cibuľu na kocočky a zasypať cukrom do pohárika, nechať odstáť aj noc a ráno si dať za lyžičku - dve. Aj pár krát do dňa. My to takto používame ke´d sme doma chorí, a vždy pomôže...