vztahy-nevztahy

Príspevok v téme: vztahy-nevztahy
Brenda

chcela by som tu zalozit diskusiu o vztahoch vseobecne.jednu otazku by som ale len predsa mala.Ked chlap ma v pocitaci pikantne fotky svojich byvalych priateliek je to normalne alebo nie? Moj osobny nazor je ze to je normalne pokial ten dotycny nema ziadnu partnerku alebo nema vazny vztah ale ked ma chlap vazny vztah a mysli to vazne z tou partnerkou tak by tie fotky zo slusnosti tam nemal mat ved na co ked ma niekoho s kym to mysli vazne a koho ma rad.alebo dalsia otazka podla mna vela percent muzou ci chalanou ma vazny vztah a pritom podvadza a nevazi si partnerku.moj nazor je ze je to strasna hlupost mat vazny vztah a pritom podvadzat.ved ked si chceme uzivat zivota tymto smerom tak by sme si nemali hladat partnerou an vazny vztah.dalsia otazka kto z vas veri na novsiu dobu ze zeny aj muzi si pitie ci jedlo platia sami a podobne?ja som skor za to ze ak muz pozve zenu na veceru ci drink automaticky by mal platit on.piste sem svoje nazory..a aj na ine veci tykajuce sa vztahov..:)

Fidelity

1, to je vec, ktorú ja osobne akceptovať nehodlám.. raz je to minulosť, tak načo ju ťahať do prítomnosti.. obyčajné fotografie mi nevadia.. pikantné fotografie našich ex-partnerov nemajú v terajšom vzťahu čo robiť. pre mňa je to otázka cti toho druhého a slušnosti ako píšeš ty.
2, mnoho mužov má vážny vzťah a predsa podvádzajú svoje priateľky - to bude asi tým, ako hovoria oni sami - muž nie je stavaný na monogamný vzťah, aj dokonalá žena sa po čase obkuká a muž si skrátka musí odbehnúť niekam inam.. muž je od prírody taký no.. podľa mňa je akurát tak jebnutý, keď psychicky zostáva kdesi na úrovni pračloveka jaskynného a obhajuje sa kecami o polygamnosti mužského pohlavia..
3, nemám problém so zaplatením sama za seba, ak zavolám priateľa ja niekam, nemám problém so zaplatením za obidvoch, koniec-koncov bol to môj nápad.. ak ma zavolá priateľ, platiť by mal on..

User_37597

to je ta co ti o svojich detoch nepovedala?
nieco sa mi mari ze sme si mi dvaja chvilu o tom tu pisali ale este pred rokom.

AdamKrt

bibisa: velka strata dovery voci nej. Klamanie, manipulacia, alebo oboje naraz. Posr*** to. Nemam uz na nu nervy. Niekedy mam podozrenie, ze je nejake psycho.

User_37597

aha..tak to mi je luto.som myslela ze je vsetko v poriadku.a velmi by ma zaujmalo co sa stalo.ak to nieje tajomstvo.

AdamKrt

bibisa Dnes 14:01 - nedavno sme sa s priatelkou rozisli. Este som si na to nezvykol. Ziadnu momentalnu nemam, bude trvat, kym sa vysporiadam s tym, kym mi da ona pokoj.

User_37597

adam hovoris o svojej ex alebo o tej momentalnej?teda si este zadany nie?vyznelo to ako keby ste sa napr vcera rozisli.
nie len ja ale ked vidim aj komosky s akymi tlkmi su tak sa netreba divit ze to beriem ako raritu.

AdamKrt

bibisa - s tretou kategoriou to snad nemozes mysliet vazne, ze je to rarita... Asi si len narazila na nejake zle individua, alebo bola v zlom prostredi.

Expriatelku som tiez nepodvadzal a ani to nemal v umysle a to si nemyslim, ze je to nieco raritne, ale normalne.

AdamKrt

Tak, moja priatelka /ci uz vlastne expriatelka/, zarabala poslednou dobou viac v cistom, ale ja som mal vacsi hruby plat. Na druhu stranu mne zas ostavalo viac z platu, lebo som mal mensie vydavky a nerozhadzujem tak, ako ona. Vacsinou som platil ja, lebo som chcel.