? ked milujes, nie je co riesit :) ... ale co ak mi nadava?

Príspevok v téme: ? ked milujes, nie je co riesit :) ... ale co ak mi nadava?
otilia1

S manzelom sme spolu chodili 13 rokov. Teraz sme sa zobrali..no asi rok tomu bude. Nevravim, ze sme nemali tazke obdobia, mali, aj sme sa pohadali , ale nikdy to nebolo taketo. Odkedy spolu byvame sami (teda odkedy sme manzelmi), nemam chvilu kludu. Ma pracu, kde sa stresuje a robi velmi dlho. Doma je stale poriadok, porobene, vecera kazdy den tepla...ale ked sa mu nieco nepaci, tak mi nadava, ze co za grcky mu to davam, ze on take zradlo jest nebude...ale mne to chuti, varim klasicke jedla, co viem ze ma rad. Velmi sa snazim. Vsetko okolo bytu mam na starosti ja. Aj to ho hneva, ze hypoteka je na mna, takze byt je pisany na mna (nadobudla som ho pred manzelstvom), ale nikdy v zivote som mu nedala najavo, ze byt je iba moj, vzdy bol nas. Dokonca od svadby so mnou nespava, nemilujeme sa...neviem co sa deje. Pritom viem, ze pozera porno. Snazim sa aj po tejto stranke...sexi pradlo, pohar vinka...a on mi povie, aby som mu pripravila hrianky. Casto mi nadava za hluposti, aj vulgarnymi slovami. Citim sa zle. Ale viem, ze ma starosti, ze to nema lahke, ale aj tak si myslim, ze si to nezasluzim.

debilko

keby som ja bol žena som naj... kuva na slovensku ale je to iba môj sklamaný pohlad na životale išiel by som z toho vzťahu pa bez debaty

Honor

Ty čo tu akože meleš?? Kto rieši fyzickým násilím ? Ty si ma evidentne zle pochopil.."môže to vyústiť do fyzického útoku"..zo strany muža, nie ženy..

kikio

Dakujem za uprimnost. Ja si to tiez myslim ale nemam 100 percentnu istotu. on sa o mna a deti stara iba financne. Aj ked je to tazke priznat tak ma TGV pravdu. A ani ja si teraz neviem vysvetlit preco som si to nevsimla skor. Asi som potrebovala to pocut od inych. Ale teraz musim porozmyslat ako to riesit. Rozvod je asi isty ale kým predame dom budem musiet s nim byvat pod jednou strechou. Este ze skoro stale robi. Budem sa snazit nenechavat sa vyuzivat ci sa mu to bude pacit alebo nie.

Honor

Ja som si hneď pomyslela, že má milenku. Prepacovanosť ho neospravedlňuje ani stres. Každý ho má, buď viac alebo menej a to neznamená, že svoje nervy si bude vylievať na druhom. Ale toto s tým jedlom prehnal, v tej sekunde by som mu odmietla variť a jedlo by som mu šmarila do ksichtu alebo zobrala tanier a vykydla do wc a varila si len pre seba. Mňa by to ako ženu hlboko urazilo. A vôbec, ty si to necháš? Ja verím tomu, že je to ťažké opustiť chlapa, ale v tomto prípade...čo bolí to prebolí a niekedy aj keď si myslíš, že ho miluješ, po rozvode by sa ti začal lepší život...pekné obdobie by prišlo čoskoro, stojí ti to trápenie za to? Samozrejme nehovorím, že to zabal rovno, skús s nim dať vážnu debatu, ale toto je..toto je grc a nie tvoje jedlo. Preboha spamätajte sa ženy, my nie sme slúžky, mate svoju hrdosť, nenechajte si ju pošliapať grobianmi a idiotmi..to fakt chcete pri takych chlapoch žiť? Vždy som tvrdila, že od chlapa, ktorý kričí na ženu, nadáva jej, uráža ju treba dať rýchlo ruky preč, lebo to môže vyustiť aj do fyzickeho útoku