autoškola

Hribikovia

Ja som sa na testy do autoskoly ucil tu.

www.kvizmajster.sk

neviem ci to zobrazi ako linku ale snad hej. Asi jedine testy co som nasiel a ich aj pravidelne udrzuju. Vela je na internete uz neplatnych testov. Je tam dobre to, ze si mozes oznacit tazke otazky a potom si ich prezerat alebo si z nich spravit samostatny test. Uplne perfektne.

ATIDE/ESMERA

Tak diky za povzbudenie :D ale dalob ys a to aj vo vyššom veku ruobiť, povedzme v 40 rokoch? mám 28, no nevime, ekdy sa mi to podarí, chcem ešte študovať a tak...a teraz nie sú na to peniaze, ale vodičák chcem mať určite raz

opicaskorica

Ahoj, vôbec sa neboj. Sprav si tieto testy, iné dostať nemôžeš. www.testynavodicak.sk

Ja som ich prvýkrát videla večer pred skúškov, do noci som si ich všetky raz spravila, a potom ráno som si privstala a ešte raz si ich prešla, ale stihla som len polovicu. Spravila som na plný počet.

Deň skúšky je pre mňa nezabudnuteľný. Ráno som prišla celá vystresovaná, ale po hodine a pol čakania na komisára som sa upokojila, hlavne keď tam niektorí opakovali, takže by to nebol trapas nespraviť. :D Dokonca som test odovzdala ako prvá a to som sa pár dní predtým cítila maximálne nepripravená na SKÚŠKU!!! Bola tam príjemná atmosféra, autosvičisko tiež fajn, hoci nám svietilo do očí, že sme nevideli na kuželky poriadne... :D na jazdu som išla ako prvá a tiež som si ju užila. Mala som 3 chlapov v aute, ale pohoda. :) Teraz na to len v dobrom spomínam, držím palce ;)

ATIDE/ESMERA

Ja sa dosť bojím, že neurobím ani teóriu a ani prax...naozaj ej to tam také náročné? poraďte, či sa to dá zvldánuť aj technickému antitalentu ako ja a vo vyššom veku :D

george303

Tie testy su naozaj dost narocne asi pred 4 rokmi som robil vodicak na osobak a urobil som nastastie na prvy krat odvtedy som aktivne jazdil a myslel som si ze ovladam vsetky znacky aj zakony proste ze vsetko viem a teraz si robim vodicak na nakladne auto a ako som prisiel do tej autoskoly tak fakt som polovicu znaciek zabudol a prvy test po 4 rokoch som urobil na 36 bodov :D

lost

celkom dobra metoda je aj "vylucovacia" tj, ten test je taky ze mas 3-4 moznosti volby, tak najskor vyhod tu, ktora sa tam nehodi najviac, potom tu ktora sa tam nehodi menej atd :)
hlavne POZOR na umyselne chytaky..
a pomaly - pod casovym natlakom clovek robi chyby.
cas na test je dost dlhy aj pomalym vypracovanim..

ako pri kazdom teste, je to aj o stasti :) cize ak sa nepodari, nebudes ani prva ani posledna, su tam este 2 pokusy (zadarmo tusim?) cize pohoda :)

a ako sa ucit?
no ja som na to vcelku kaslal, nechcelo sa mi ako na akykolvek iny test.. ale dali nam cca 20-30 (vypracovanych?) testov, ale nevedeli sme ktore (cize ziadny tahak), no ale ono to clovek nejak zlvadne :) ked si to uprimne a svedomito precita aspon 3x (takto nam odporucali).. no ja som si to presiel letmo 1,5x :D a mal som 100% haha, musim sa pochvalit :) ale aj som tipoval, cize ako pisem, je to aj o STASTI na otazky :)

skor by ma zaujimalo, ci niekto nevie ako to chodi na znovu preskusani po strate vodicaku :D