tehotenstvo-menstruacia

luciarasto

Je to uz odpoved na starsi prispevok ale ked ma zena menstruaciu a silne krce ide o potrat. Vtedy krvaca fakt silno skoro z nej tecie ta krv a je jasno cervenej farby, ak ju pobolieva len podbrusko tehotna byt moze. Viem to pretoze som to tak mala. Do tretieho mesiaca som normalne menstruovala a v tretom prestali,sla som na gyndu a tam ze som v tretom mesiaci. Priznaky som nemala absolutne ziadne tak ma ani nenapadlo robit test.

Olahova

Ahojte baby jasom bola tehotna 3 mesiace a potratila som pret mesiacom a teras mam menstruaciu 3 tizdne a isla som u lekarovi a lekar mi urobil tehotenski test a ukazalo mi pozitvni mozem bit tehotna alebo nie. dakujem vam za ochotu

neva

veveveveve - myslím že nie si tehotná, príznaky si nahováraš. Nie som jasnovidec, ale toto je môj názor. Jednoducho Ti meškala.

veveveveve

mam priznaky na tehotenstvo tyzden mi meskala a potom zacala dost silna myslite si ze mozem byt tehotna?odpovedzte prosiiim.

csika

chcela by som sa opytat menzes mi neprisiel presne v ten den ako mal, ale zacala som spinit do hneda hned ten den a na 3 den som zacala krvacat nie silno len slabo a to len na WC a s bolestami. Hned rano pri bolestiach mi zacalo by na vracanie a skoro som odpadla. je mozne ze by sombola tehotna??

dzanka

..a mala si aj bolestivú meštruáciu??
Ja mám v sebe taký pocit, že som tehotná,(nemám to potvrdené,mám len taký divný pocit, že áno, mávam závrate, býva mi zle z rôznych vôni,nevraciam,len mi je ťažko, obľúbená vôňa mi nerobí dobre)no lenže dostala som o týždeň skôr menštruac.s bolesťami,ktoré mávam obvykle prvé dva dni menzesu.(no nie až také extrémne silné ako ich mávam).Som teda trochu zmätená, či stále môžem byť, kedže tie príznaky by mohli byť aj z prichádzajúceho menzesu.(ináč je vždy pravidelný).môžem byť stále tehotná, alebo som si to možno vsugerovala..

/*/*

ja tiež mala som pravidelne menštruáciu, a to som ani nevedela, že som tehotná,akurát som si všimla, že nejako viac jedávam ako inokedy.Keď som šla na gyndu, tak doktor mi povedal, že som v 4mesiaci, skoro som odpadla. Manžel sa tešil bolo to presne pred vianocami, takže darček. Nie je 100%záruka, ak má baba menzes, že nemôže byť v tom