Z akého dôvodu sa mi zmenila farba oči?

Severka

Od malička som mala tmavo hnedé oči ale po čase sa začala farba meniť a mám hnedo zelené. Ale ak je jaro a leto tak mám viac dominujúcu zelenú zelená je tmavá a hnedá je bledá a keď je jeseň a zima tak viac dominuje hnedá a ide viac do tmava.

A keď som nahnevaná alebo smutná tak viac mi idú do zelena.
Ale keď som veselá tak mi idú viac do tmavohnedej farby prímesou zelenej.

Neviem v čom to je ale psychika, strava a celkový životný štýl v tom hrajú hlavnú úlohu. Ale túžim mať tmavohnedú farbu očí. Taký hĺbavý, tmavý a príťažlivý pohľad očí.

milli11

Toto je tema aj o mne. Tiez som sa narodila s modrymi ocami a postupne sa mi zmenili na zelene, vlastne take modrozelene, je to taka neurcita farba. A ako pisal Magy, ked sa poriadne nastvem, vtedy sa zmenia na jasne zelene, ake sa nedaju prehliadnut.

ja100

Ja mam 19 a tiez som spozorovala ,ze moje oci menia farbu.vsimla som si to v 17tich. A v priebehu dvoch rokov isli s hnedej na zelenu... mam navstivit lekara ??? Poradte mi prosim

ocioci

PEKNA TEMA.
ked som bola decko, mala som zelenozlte oci, potom mi stmavli na hnedo zelene a teraz mam take vojenske zelene.

ehm.

Necital som prispevky nizsie.
Zmena farby oci je aj vec genetiky a vela robi prostredie v akom vyrastate.
Ja som bol povodne arijske decko- blond vlasy a modre oci, postupne sa to zmenilo, isty cas som mal vlasy rysave.
A dnes ako dospely clovek mam hnede vlasy a zelene oci.

peter kelley

Jedno oko mam hnede druhe modre ... To hnede meni farbu uplne hocikedy zmodrie a to modre zase naopak niekedy sa stava ze mam obe hnede alebo obe modre ale zriedkavo.. vzdy to sprevadza slabsie pichanie v ociach niekedy zase mi ide hlavu rozpolit .. vazne neviem co s tym a tiez by som rad vedel co to zapricinuje