Kontaktné šošovky

Breberus

Ja mam take co mozu byt v ociach 24 hodin denne a nemenila by som ich lebo sa mi niekedy stane ze nahodou v nich aj zaspim a rano ma tak strasne nerezu ako ostatne. dve balenia na 3 mesiace ma stoja nejach 60 eur, potrebujem dve balenia lebo mam kazde oko inu dioptriu. ale vydrzia mi aj pol roka kedze ich nenosim 24 hodin denne. Je to znacka ciba vision - night&day. naozaj odporucam

jankaaaaaaaaa

lekar ti aj nejake odporuci a preda, resp. kontaktolog. lenze ceny sosoviek a roztokov predavanych v optikach ci v ambulanciach je aj dvojnasobne vyssia ako cena na internete. mozes si vyhladat viacero stranok, kde sa daju kupit rozne sosovky a prislusenstvo.

xdanielax

urcite navstiv ocneho lekara, a nechaj si poradit, aky typ by ti najviac vyhovoval. ako sa o ne starat atd.
Rozmysli si, ako dlho budes tie sosovky cez den nosit, ci ich budes nosit denne, ci nemas nejake alergie.. a toto vsetko povedz svojmu ocnemu lekarovi. ten ti na zaklade tvojich predstav odporuci,aky typ by bol najvhodnejsi, kolko maju obsahovat vody, aku maju mat priepustnost, ako casto ich menit a vsetky ine parametre. Znacku/vyrobcu si uz potom budes ovela lahsie vediet vybrat sam/a.

Viola18

máš viacero druhov, týždňové, mesačné, troj- mesačné.
Ja mám na tri mesiace a stáli 40e.

Ak máš nejaké otázky, pýtaj sa..
Neviem, čo by ťa ešte zaujímalo.