aka je toto vlastnost?

Príspevok v téme: aka je toto vlastnost?
Juraj555

aka je to vlastnost, ked partnerka neriesi problemy, napr. ked ma zdravotny problem, odklada to co najdlsie, nejde k lekarovi. alebo nerada vybavuje nejake uradne zalezitosti, odklada to tiez, alebo chce kupit byt a momentalne ma vyhodnu ponuku, no nehrnie sa do toho. zasa ma na to cas......... ako sa tomu povie? lahostajnost? nezodpovedny pristup? dakujem

Juraj555

dakujem za vase nazory. nemyslim si, ze je to az take vazne, aby trpela tou chorobou. len ma to stve, pretoze ja som dost organizacny typ a vsetko mam naplanovane, kym ona je taky salamista. asi je to v povahe cloveka.

Larin

Asi mas pravdu wreck. Ale to uz je na inu temu. Trochu sme sklzli od hlavnej temy...

----------
Juraj555, poznam jednu zenu, ktora sa podobne sprava cely zivot, ale v zivote ju to az tak neobmedzuje. Ona sama o sebe vravi, ze je jednoducho taka, aka je, a ze sa uz asi nezmeni. Takze, ak to nie je prilis vazne (t.j. stale odklada a odklada, ale nakoniec dolezite veci vybavi), nechala by som to na tvojom mieste tak. Ale ak jej to sposobuje nejake problemy (napr. nestihne vybavit vec na urade a ma z toho pruser a deje sa to stale dookola), tak to si uz zasluhuje pozornost. Pre zaciatok sa s nou aspon vaznejsie porozpravat.

Mnohe veci sa daju zmenit jednoducho len tym, ze clovek VELMI chce.

wreck

larin, podlma mna to tak bolo viac-menej stale, ale ludia si to nechavali viac pre seba. ale dnes je dostupnost netu stale vyssia a vyssia a kazdy nan moze napisat co chce. preto sa zda, ze je tych problemov viac.

Larin

Ja som o prokrastinacii pocula uz davno, ale netusila som, ze je to psychicka porucha.

Mam pocit, ze v dnesnej dobe uz kazdy mensi ci vacsi problem zacina prerastat do vaznejsej poruchy alebo ochorenia. Ten pocit je tym silnejsi, cim viac citam prispevky na tomto fore :/

Zaujimalo by ma, cim to je, ze sa ludia v dnesnej dobe uz nevedia sami popasovat so svojimi problemami....

Magy

suhlasim s wreck, tiez som to chcel napisat, ze prokrastinacia.

ale na definitivny nazor by bolo treba viac info o nej.

Loveme

z vlastnej skúsenosti poviem, že za tým môže byť aj obava zo zlého rozhodnutia a váhavosť. jednoducho čakaš a čakáš,až kým nehorí

wreck

juraj555, nie je to vlastnost, ale moze to byt psychicka porucha (ak jej to brani v beznom zivote napriklad).

vola sa to prokrastinacia.

tu som ti k tomu nieco nasiel, asi to mam aj ja. :(

www.homeworking.sk

3nttt

ja tomu hovorim salamizmus :) ale najlepsie je ze takyto ludia sice vsetko odkladaju,ale aj tak im vsetko,aj ked na poslednu chvilu,vyde :)

jaaa83

ako zvyknem casto vraviet:"vsetko sa deje z nejakeho dovodu",mozno aj to jej spravanie je vysledkom nejakeho problemu,o ktorom ani nemas tusenia.tym chcem povedat,ze mozno nie je taka,len je nejaka vec,co jej toto sposobuje.