bude z toho nieco?

Príspevok v téme: bude z toho nieco?
lady saddy

na akcii som sa spoznala s fajn chalanom, spolubyvajucim mojho kamarata. najprv dlho dlho sme tancovali, potom aj bozky boli, az do konca sa venoval mne, pred kamaratmi ma chytil a drzal za ruku...
dohodli sme sa ze si ma najde na fb a potom poriesime ine kontakty aby sme sa este videli.
normalne by som takym kecom neverila, ael toto bolo ine. tazko to vysvetlit. to co hovoril a robil a ako to hovoril... uverila som tomu ze to hadam mysli vazne.
aj si ma fb pridal, a hned mi okomentoval akusi pesnicku... ale odvtedy nic.
pytala som sa toho kamosa, ci to bol len flirt, ci na to mam zabudnut. vraj nie, ze je to celkom nadejne.
ale preco sa mi teda neozval?
nechcem sa vtierat...
hadam necaka ze teraz som na rade ja... :D
mam mu napisat ci nie? od toho vecera su to tri dni.

Brenda

a co sa tyka mojich skusenosti tak ked som sa ja snazila prejavit daku tu iniciativu tak chalan sa vecsinou stiahol ale ked som to nehala tak,tak to vzdy vyslo :)

Brenda

Radicall
ale co sa tyka lady saddy tak ona sa o neho zaujimala uz len z toho ze sa nehala obletovat a spytala sa ho na kontakt a neodpalkovala ho.tak by uz malo byt na nom ci sa jej ozve alebo nie.ale je to dost tazke pretoze ludia su rozny a nikdy nemozes vediet aky je ten druhy ci chce aby sa baba tiez ozvala alebo mala iniciativu alebo naopak. to nikdy nemozes vediet preto je to dost tazke a chalani si niekdy neuvedomuju take veci ze ked chcu daku babu a flirtuju s nou uz akokolvek a ona to opatuje tak uz tam je znak toho ze by ho aj ona chcela a tak je krajsie ked chalan sa ozve dievcati ako prvy a podla toho uvidi ze ci to aj ona myslela vazne alebo nie.:)

Radicall

Súhlasím s Alchemistom... Nie len chlapec by mal byť iniciatívny to je už celkom trápne... V dnešnej dobe to už aj tak väčšinou nefunguje ako pred 20 rokmi... Malo by to byť z oboch strán rovnaké. Ale niektoré z vás žijú vo svojom "vlastnom" svete feminizmu ako vidím a myslia si že chlap sa bude za nimi dotierať... Lenže každý inteligentný chlap sa na Vás vykašle keď vidí že sa o neho vôbec nezaujímaš. Toľko s môjho pohľadu na túto vec ...

alchemist

"skratka nemame radi ked su zeny dotierave"
s tymto nesuhlasim, mne sa napriklad paci ked je na zaciatku vztahu iniciativa aj z tej druhej strany :) a nie len z jednej to potom chalan vyzera dotieravo ako novinar :D

Leela333

Sú rôzne typy chlapov.

Ibaže ja osobne som sa stretla len s takými, čo sa chopia iniciatívy... Možno by prijali, ak by som sa prvá ozvala ja, no zo zásady to nerobím, a preto ak majú skutočne záujem, ozvú sa. Keď nie, netreba ich riešiť.

Som rada, že sa ozval, držím palce teda ;-)

lady saddy

ako podla toho co tu citam by chlapi mali mat napisane na cele co preferuju...
jeden povie ze aj baba nech sa zaujima, druhy ze v ziadnom pripade...
potom si mas vybrat.
a potom ze dievcata su komplikovane :D
nas sa nikdy nedotkne ked sa chlap chopi iniciativy... :)

Vrtak

radim ti sa v ziadnom pripade nehlasit ako prva. uz to bola blbost ze si sa na neho pytala toho jeho kamosa. si zapamataj, ze chalani si taketo info posuvaju. takze on uz asi vie, ze mas o neho zaujem. a to nie je dobre, vacsinou ked sa mi nejaka baba paci a zistim, ze prebera iniciativu ma to hned prestane zaujimat. to je normalny muzsky pristup, skratka nemame radi ked su zeny dotierave.

Leela333

Tak pardón, si to tam spomenula, akoby to malo niečo znamenať (hoci neznamená)... tak som to pochopila, že to berieš ako znak toho, že sa mu páčiš. Prepáč, ak som ťa zle pochopila ;-)

Ale stále platí, čo som povedala. Ak má naozaj záujem, tak sa ozve sám

lady saddy

lost, radicall- ale tu nejde o rovnopravnost. niektorych chlapov odradi ak je dievca iniciativne lebo ich pripravi o moznost lovenia. okrem toho nechcem sa vtierat do priazne.
a Leela333 este raz si prosim precitaj co som napisala...
komentar na fb absolutne nepovazujem za dolezity... a vobec som neusudila z toho ze sa mu pacim, ja neviem ci sa mu pacim.. ale tak ked si z takej kopy bab vybral mna a boli sme spolu zvysok vecera, asi som mu nebola uplne proti srsti