Herbalife - skusenosti

mima.92

Herbalife je podľa mňa skvelý. začala som ho užívať pre strašné problémy so žalúdkom. moje telo odmietalo trochu väčší prísun jedla a sladkosti úplne...gastritída, mononukleóza a pod. trištvrte roka som poriadne nejedla, ale ani nechudla...neskôr mi mama povedala, že existuje herbalife a že ona vďaka nemu veľmi schudla, ale najmä sa jej upravilo zdravie. tak som skúsila a bola som prekvapená. oveľa lepší pocit, žiaden ťažký žalúdok, malá chuť na sladké (po čokoládovej príchuti vôbec). niektorí len nevedia, ako ho správne piť a čakajú obrovské zázraky :) nie je to nič nezdravé, je to bunková výživa, ktorá minimálne mne pomohla z tej zdravotnej stránky, ale aj po vizuálnej. a čo sa týka jojo-efektu, žiadny, moje telo si zvyklo na prísun 220 kcal ráno a večer. nič mimoriadne, len som drink nahradila neskôr chlebíkom a kopou zeleniny. len na môj vkus dosť drahé iba kvôli diéte, asi by som sa na to nedala, keby nie som chorá. tak či tak, treba to skúsiť dodržiavať mesiac. ale samozrejme že nie tak, že na večeru a raňajky herbalife a na obed viac ako 700kcal...treba si uvedomiť, že za deň treba prijať iba určitú dávku kalórii.
len nechápem, ako sa niekomu mohlo pokaziť zdravie. mňa dva mesiace herbalifu pomohli vyliečiť. upravilo sa mi všetko. ale nie, nie je to len na chudnutie. je to na dodržiavanie správneho životného štýlu. tak, ako sa používa na chudnutie, rovnako aj na priberanie. je to hlavne liek, preto je to čudné, že to tu ľudia opisujú ako niečo strašné. lebo okrem zdravia sa mi váha upravila. za tri týždne som schudla asi 5 kíl, ale DODRŽIAVALA som tú hranicu kalórii - 1200 na deň. ale beriem, u mňa to bola najprv vec zdravia, kilá dole len bonus :)

Saaasaa

Dneska som bola na pohovore pre poradňu Herballife, pani \"koučka\" hovorila že spoločnosť sa dostala na trh práve s \"diétou\" od herballife, ale v skutočnosti to nieje vôbec liek stanovený na chudnutie, takže nestrácajte peniaze výživou ... :)

kralovna11

Ahoj janeveimprecoludiakritizuju nieco conemajuani sajn aj ovocie je drahe a aj fitko a treba vediet akona to ak chces sa porozpravat napis mi na vivien55@azet.sk

Asdfka1

Je mi jasné, že to nie je lacný špás, preto som chcela vedieť názor či sa to vôbec oplatí. Poslednú dobu som dosť pribrala a nestíham chodiť cvičiť, pretože mám náročné obdobie v škole. Ale vzhľadom na to, že je už konečne pekne začala som korčuľovať :) Ďakujem za názory.

tpch1: Nechápem význam tvojho komentu. Toto fórum je o poskytovaní a vymieňaní si rád a presne o to som prosila a aj sa mi názorov a skúseností dostalo. Nabudúce viac šťastia pri chytaní za slovíčka :)

nikitka33

S Herbalife mam tiez skusenosti... urcite nevyhadzuj zbytocne peniaze na zazracne drinky a tabletky. Radsej zainvestuj do ovocia, zeleniny a teda ako spominane do fitka. Pripadne, ak nerada cvicis v spolocnosti vela ludi, tak skus s niecim doma (prip. s kamoskami doma) alebo behanie, pripadne ine sporty, kde vydas vela energie. No a ked k tomu prisposobis stravu, tak verim, ze herbalife nebudes potrebovat. ;)

dana660xz

www.zdravie.sk
moja osobna skusenost: minimalne 300eur v "riti", kila ako odisli tak prisli, a aj pokazene zdravie. za tie peniaze co do toho mienis investovat si mozes kupit permanentku do fitka aj na pol roka a bude to urcite zdravsie a ucinnejsie.