Ako prestat fajcit?

adhoka

Fajčil som odjakživa a už som neveril ďalším pokusom prestať fajčiť. Ak by nebolo lekárov, ktorí mi pohrozili problémami, ktoré mi hrozia, ani by som sa nepokúsil s tým skoncovať. Zo začiatku som vyskúšal nikotínové náplaste, no po čase je to veľmi nákladné. Proste, toľko peňazí som utrácať nemohol. Allena Carra som prečítal asi 100-krát. Ale takto míňať som tiež nemohol Nikotinoff bolo jediné, čo mi pomohlo - land1.adszx.pro

stop cigi

wevica, podľa opisu si muž. ja som nikdy nefajčil, ten smrad mi neuveriteľne vadí. a podľa toho si vyberám aj svojich kamošov, fajčiarov nemusím. Poznám skôr ženy, ktoré prestali fajčiť, keď zostali tehotné. Ale poznám aj takých mužov, ktorí prestali fajčiť z jedného dňa na druhý.

elina

A este dodam ze teraz mi je ten dym strasne odporny dokonca sa dost vyhybam aj podnikom kde sa fajci. Strasne mi vadi ten smrad. Ja som mala na to pevnu volu a nepotrebovala som ziadne tabletky ani nic podobne. Ty si das tabletku alebo co a potom si stale vravis ze ti to pomaha a ze prestanes ale to je len reklamny tah fakt je to len o tvojej hlave

elina

Ja som fajcila 6 rokov. Prestavala som tak, ze jeden tyzden som vyfajcila za den 5, dalsi 4 za den az po poslednu a povedala som si ze to fakt chcem a ze to zvladnem a v pohode so prestala. To je vsetko len o hlave a tie abstaky si clovek robi len sam lebo je na to zvyknuty. Vsetko sa da ked sa chce. Miesto cigy si najdi nieco ine napr. ja som dost papala gumene cukriky. Good luck :-)

MajklČistič

Viem, že je možné zbaviť sa návyku na cigaretách aj pomocou hypnoterapie. Pre niekoho to možno znie hrozne, ale je fakt, že fajčenia sa dá niekedy zbaviť aj tak, že ovplyvníš myslenie. Myslenie potom ovplyvní tvoju túžbu po cigarete. Hypnotizér u teba môže dokonca vyvolať odpor voči cigaretám, takže z vlastnej vôle prestaneš :)

Čo som pozeral, hypnoterapia je u nás ešte pomerne mladá, v zahraničí naplno funguje. Našiel som napríklad toto:
alternativneterapie.sk

Je ich tu iba zopár, takže nebude ťažké vybrať si :)

Ak toto vyskúšaš, určite napíš, ako to dopadlo!