ma niketo skusenosti s uzivanim halopoeridolu?neboli ste po nom unavveni?:

EternalSorrow

kavu pijem aj tak mi to nepomaha a hlavne po cigarete mam strasne sucho v ustach musim stale pit aj vodu aj kavu vkuse nieco lejem do seba...a neviem ci to mam povedat psycgistrovi lebo ked som to povedala tak on mio na to len spi menej a bolo

majulinka

viem, ze mi to davali v nemocnici, ale doma som kedysi brala kopu inych liekov co tak uspavali, ja som vstavala o 11. pred obedom a o pol siedmej vecer uz som sla spat. ked sa dalo, este aj medzi tym som si pospala. nech ti zmeni liek, ja mam teraz taky co ked vecer zoberiem do hodiny zaspim, ale spim tak akurat kolko sa ma a cez den som svieza a vobec nie som unavena

Meretseger

To máš ešte dobré, keď len únava. Mne spôsoboval príšerné kŕče, že som ani nebola schopná chodiť. Fakt, povedz to lekárovi, možno ti to svinstvo rovno odpíše:)

ivana45

este som zabudla ak pijes kavu, musis pit aj vodu. Zvlast dosledne, ak mavas aj nizky tlak (co pri haloperidole tiez byva). Voda, ovocny ev. slaby zeleny caj. Na 1 priemernu kavu min. 2,5dcl vody!
Kava ta preberie ale zbavi tekutiny.

ivana45

EternalSorrow, unava, ospalost,...to na haloperidol sedi.
Tvoja situacia ma len jedine spravne riesenie: povedz to psychiatrovi, ktory ti liek predpisal. Mozno by ti pomohla uprava davky. Mozno treba zmenu liecby.
Dohodni si skoru navstevu u psychiatra. Dovtedy by si mohla skusit decentne znizit davku .. ale radsej to zver tomu doktorovi.
NESOFERUJ !