Vidlak ide do Blavy

sign

no inak to co povedal beskyd zas az tak vtipne nie je,lebo ked idete do hocijakeho ineho mesta vsade su citit šťanky. a ked vam medzi dverami stanice neprivitaju bezdaci tak nejaki olasaci.

sign

naco si bude kupovat listok na tie dve minuty jazdy 93, to by presiel aj peso rozmyslaj, ne?
bud nech ide uplne peso (co podla mna zabludi) alebo nech tam ide proste MHD.

??!!??

výdeš zo stanice a choď stále rovno za nosom dostaneš keď prejdeš okolo rozhlasu(pyramídy) a dostaneš sa dole asi 500 m nižšie na križovatku...rovno sa už dať nebude ísť. odboč do prava (préve si na radlinského ulici pokračuj rovno a si na obchodnje ulíci (vela obchodov kam sa kukneš tam je obchod) na tej obchodnej sa dostaneš asi v polovičke na križovatku (pešia zona ) odboč do ľava a asi 150 m a si tam

beskyd

prides na stanicu, preskocis par chcaniek pred stanicnou budovou, das si pozor aby ta neozbijala tam vzdy pritomna elita, pak sa presunies na zastavku mhd, zapchas si nos, aby si necitil pach mocu a vykalov, pockas si na 93jku, ktorou sa odvezies na hodzovo namestie. to je to, kde oproti grassalkovicovmu palacu z 18. storocia stoji presklena opacha tatra banky a z druhej strany tiez nejaka novodoba budova natlacena hned na tej dalsej vedla nej ze sa ti az zda ako keby bola len jedna, cize taka bratislavska klasika. potom pojdes do podchodu kde kym zides po schodoch dole, predavacka nota bene 4 krat zahlasi "nota bene nech sa paci". v podchode sa spytas vzdy vludnych, usmiatych a ochotnych bratislavcanov ktorou stranou mas vyjst hore aby si dosiel do ciela. potom vyjdes na postovej ulici, kde po lavej ruke budes mat lavicky s bezdomovcami, prejdes cez elektrickove kolaje, pojdes rovno, az dojdes k pyche bratislavy, teda k stanku s kebabom a americkemu vyzieraku mc donalds a budes vediet ze si dosiel do ciela a mozes zacat zit svoj big city life jaksapatri.

wreck

ej, pravdu mas, sign. dobru hovadinu som zadrel, kua. taxikar zo mna veru nebude. :(

dakujem, ze si uviedol veci na pravu mieru.