Zjedla som plesnivu mozarellu

anamarie

J111 bolo to uz pred dvomi dnami, nic mi z toho nebolo, som nadalej stastna a vesela:)

bibba - mala som na male po tom, co som videla v sacku.

anamarie

mate59 - jasne, nezavrhujem, viem, ze to bola moja chyba, len mam na to zle spomienky, preto to uz nebudem jest.

mate59

anamarie - ale si si sama na vine, lebo ak otvoríš balenie syra,nemôžeš ho nechat otvorené cca 2 mesiace, ale do 3-4 dní zjesť,Je to balené v ochrannej atmosfére, má to záruku a všetko je ok, no po otvorení treba skonzumovať.Takže výrobok nemusíš zavrhovať,ale treba dávat pozor.

anamarie

Matyo:) Mam to rada, narobila som vela kuracich prs v zemiakovom cesticku, tak mi uz nesli, tak som urobila cestoviny. Fuj, struhany syr uz v zivote nedam do ust a myslim, ze ani spagety tak skoro.

dobra vila - aj ja som sa toho "chcela zbavit", ale nakoniec som nechala tak a dala som si jednu tabletku zivocisneho uhlia, ale je to hnus. Ale mozem si za to sama - sice expiracna lehota je az v juni, ale ja som tam mala ten sacok otvoreny tak dva mesiace a na prvy pohlad som si nic nevsimla, zeleny plesnovy kruzok bol az na spodku sacka, ale aromu to malo uz divnu, co som si spociatku nevsimla, kedze som syr dokladne zamiesala so spagetami.

system - diky, nakoniec mi nastastie nic nebolo. Fuj a ja si davam taky pozor, co dam do ust.

dobra vila

Prezijes to :). Si mi pripomenula ako som ja raz zjedla plesnivu marlenku!! Sme kupili v obchode to balenie, cela marlenka, drahe ako slak, a srotovala som par kuskov. Obcas to zachutilo divne, ale ked som sa pozrela, nic som nevidela. Potom som si vsimla, ze v jednej casti je totalne zelene plesen! Prislo mi tak zle, ze som to vobec odmietla stravit a zdrhala som si strkat prsty do krku...odvtedy som marlenku nejedla...viva drahym a "kvalitnym" vyrobkom :D. Tiez to nebolo zdaleka po datume!