Astrálne cestovanie - riziko?

Príspevok v téme: Astrálne cestovanie - riziko?
1kolka1

ahojte... nedavno somm o tom dost citala a zaujalo ma to...chcela by somm to skusit ale bojim sa ze sa mi nieco stane ...niektory pisu ,ze ked tam stretnes nejaku zlu bytost a nezbavis sa jej ,moze sa ti preniest do zivota ako nejaky smutok alebo problemy .. vazne ma to laka ,len sa bojim tohoto..mate s tym niekto nejake skusenosti ? od kolkych rokov sa to moze robit ? a este jedna dolezita otazka...ako sa vratim do svojho tela ?

dakujem za odpovede :)

Navstevnicka

Joooj ani len neviete kolko raz ste boli mimo svojho tela, len o tom neviete....By som vam vedela rozpravat, co vselico zazil pri mne partner, ktory je velmi citlivy na tieto veci :D

BlueNight

Skús sa pozrieť na túto stránku : www.eprakone.org
Je to tam celkovo vysvetlené a píšu tam ľudia, ktorí s tým majú veľké skúsenosti :-)

RehaB

Zkúsiť to môžeš, ale dám ti radu. Ak budeš astrálne cestovať, vždy maj len svoju hlavu. Nikoho sa na nič nepýtaj, choď svojou cestou. Daj všetkým pokoj. Ak ta niekto bude otravovať, spomeň si že si duch a ako duch máš aj určité schopnosti. Tak ich využi.

Eadlyn

Ja som na tom úplne rovnako! Taktiež by som to chcela strašne skúsiť no vrajže to môže spôsobiť psychické ochorenia ako schizofréniu. Ale možno ta ani nie je pravda. A k tvojej otázke, že od koľkých je to rokov, čítala som, že aj niektoré deti astrálne cestujú a že majú rovnaké riziká ako dospelí. Najväčšie riziko je vraj, že sa môže roztrhnúť strieborná šnúra medzi fyzickým a astrálnym telom, a vtedy človek vraj zomrie, ale vraj že je to dosť nepravdepodobné. Ale niektorí ľudia hovoria, že je to jeden z najlepších zážitkov. Ja sa to tiež bojím skúsiť no možno sú tie riziká pri AC vymyslené aby to ľudia neskúšali. Dúfam, že som ti aspoň trochu pomohla

CestovatelPeto

Caute kde začať ? Tak začnem tým že to čo teraz píšem je pravda a žiaden výmysel a nieso žiaden magor ! Ako dieťa som bol , dá sa povedať zvláštne dieťa .. hral som sa s hračkami ale nevydal som pritom žiadne slová a vela krát som sa len tak pozastavil.Pamätám si že mama mi vravela raz,že som bol zvláštne dieta.(ba dokonca sa ma aj občas bála). No ale k meditu veci! Ako malý som sa strašne bál noci ale že extrémne.Počas dňa som cítil vela krát že ako keby mi dýchal niekto na krk a stál za mnou.Niekedy sa mi aj chlpy postavili na ruke ( hmm zvláštne).Ked som býval unavený ,samo šiel som si poobede pospať na postel a tam už nastal ten moment kde , som videl ako sa vznášam a vidím sám seba ,nemal som strach práveže som si ako keby lietal pri plafone dookola a váhal som že či prejdem cez okno a potom som si už nič nepamätal vlastne a prebudil som sa.Dalej sa mi to stávalo častejšie lebo ako keby podvedome som sa otvoril alebo otvoril svoje telo, neviem to presne definovať.Potom som už ale nezostal len pri plafone ale odcestoval dalej ..viem myslíte si že haha (trepe ale vážne sa mi to stalo) pokračujem: tak som ako keby vyletel a ani neviem kam bolo to rýchle cestovanie videl som tam niečo iné ale neviem čo .Lenže cestovanie nebolo len dobré ale malo aj tmavú stranku,nejaké zlé bytosti. Nebudem zachádzať do príliš detailov lebo mi to neni príjemné. Raz som sa nasral a nedovolil som tejto bytosti aby ma už otravovala ..zakričal som aby už odišla a dala mi pokoj že sa jej už viac nebojím a že ju nakopem do rite! Od vtedy sa to vo mne ako keby uzavrelo a chcel som zabudnúť aj som zabudol.Ale ešte aj teraz ako dospelý sa bojím tmy a počujem občas také čudné zvuky.Neviem či som nejaký obdarený darom cestovania alebo čo he he. Neviem ale už by som to teraz neskúšal. Tak len tolko k mojím zážitkom.Ale verte že cestovanie mimo tela je skutočné !!!! Môže to byť super pocit ale aj zlý. Neviem či to tu ešte niekto číta ale musel som to sem napísať. Tak sa majte a pamätajte opatrne!

abcde12

Ak je astrálne cestovanie to, že vyjdem z tela a behám kade tade, tak by som sa na to isto nedal. Môže to mať nezvratné následky na psychiku.

helgahelga

Ja som to skusala prostrednictvom jednej panej, ktora absolvovala kurz
Shambally Bolo to pred 4 rokmi a naozaj som mala zazitok s akymsi inym svetom,inou dimenziou, ci ako to povedat. Bolo to svojim sposobom desive. Viem urcite, ze som tento zazitok mala. Podrobnosti pisat nechcem. Bolo v tom akesi zlo. Trochu vam to priblizim,ak sa podari. Nieco ako semisova cervena plachta, ktora mala po stranach zvonceky, akesi rolnicky, ktore zvonili a cosi ma islo tahat prec na nejake miesto.Dvaja muzi mi cosi hovorili,nepamatam sa co,ale usudili,ze sa velmi bojim, tak ma nechali tak. Jeden muz mal hlas stareho muza a ten druhy mal mlady hlas. Zimomriavky mam stale, ked na to myslim. Uz by som to nechcela zazit a neodporucam, ani vam. Akoby bol za tym diabol. Nieco zle. Inak, som dusevne celkom ok, nie som ziaden magor. Len som bola zvedava a to je vsetko.

Marosko-n

Človek ,keď sníva, alebo je v bezvedomí tak sa v mozgu obmedzuje prietok krvy, jednotlive cievky sa sťahujú a iné rosťahujú, preto v niektorých častiach dochádza k prekrveniu v iných sa aktivita zníži. Tieto cievy sú s nervovými zakončeniami a psychika ich dokáže podvedome ovládať, Niektorý jogíni to dokážu cvikom ovládať, aj tak že môžu na rozkaz umrieť.
Preto je nebezpečné sa oddávať rôzným rituálom astrálnym putovaniam, lebo môže dôjsť k poškodeniu mozgu a psychickej nezvratnej poruche.
To dochádza pri vedomom príkaze vstupu do iného sveta a časti mozgu prestane sa dodávať energia a mozog sa poškodí. Senzitívny ľudia v hypnóze sa im dá príkaz na obmedzenie energie do určitej časti mozgu a ten človek si nič nepametá hoci niekoho zabil.
Treba sa držať pri zemi a z mozgom neexperimentovať. AJ Boh to zakazuje, lebo vie aké následky sú z toho.