Epstein-Barr virus

Príspevok v téme: Epstein-Barr virus
anamarie

Pred desiatimi rokmi sa mi zvacsila a zacala ma boliet uzlina v pravej slabine. Niekedy v tom case som mala aj zvysenu teplotu, na lavej mandli som mala bolavy vriedok, citila som sa slaba... Odvtedy ma uzlina pobolieva vzdy, obcas mam zvysenu teplotu, som unavena, skriabe ma hrdlo, raz rocne sa vratia priznaky akoby chripky. Za tie roky som bola u x doktorov, robili mi testy od lupusu cez HIV, biopsiu uzliny. Az teraz, po rokoch som mala konecne robeny test na mononukleozu a vysli zitivne protilatky EBV VCA-IgG a EBNA-IgG.

Co s tym? Da sa to nejako liecit? Citala som nieco o injekciach... Vadia mi tie obcasne zvysene teploty (37,2-37,6), bolave uzliny a raz tyzdenne skrabajuce hrdlo.

Dakujem!

RNG

Zvysenie viralnej imunity pri dnesnych vitalnych epidemiach a coraz viac virusov permanentne v nasich telach je rozumna prevencia.Lekari si to povacsine vobec nevsimaju a cakaju, az vazne ochories.
To je asi pristup mechanika, ktoru ti povie, ze ti bnebude menit olej, pokial sa z motora nedymi...
Viac na po pozri cez google.sk pod mojim nickom a napr slovom herpes. K prostriedkom tam uvedenym na zvuysenie viralnej imunity pridam estew novsie pre mna, ako monolaurin, citral a sangre de grado. Kazdemu odporucam aspon raz do roaka si precistit pecen protokolom dr Berksona, najma ludom, co pouzivaju chemicke lieky a co maju virusami a inym zamorenim napadnutu pecen, ci sa to ukaze na krvnych skuskach alebo nie.
Najdes ho pod slovom pecen na tej istej stranke rng.nazory.eu

lala86

Zvýšene protilátky ale nie akutne štádium ako by aj mohlo ked to mám už skoro 2 roky,aa aké potravinove doplnky myslíš jem ovocie zeleninu v dostatočnom množstve ešte k tomu probiotika a vitamín C ,multivitamínove doplnky neobsahuju z daleko tolko čo sa uvádza a je to stále len chemia inak mám aj antiviritikum...

RNG

Lala, vysene-akutne, aky rozdiel. Zrejme ti virusy skdoa a mala by si sa branit a zvysit si viralnu imunitu. A necakaj, ze ti v tom lekarka pomoze a predpise potravinaove doplnky.
Najprv, sama o nich nevie pravdepodobne dokopy nic, lebo na Medickej fakulte sda to neuci, a naviac sa neodvazi predpisat nic ine, nez schvalene lieky.

lala86

Branit ale ako doktorka mi len povedala že uzliny možem mat z toho a že EBV má zvýšene ale nie v akutnej faze. Inak pečenove testy mam ok aj borelia a chlamidie su negatívne. Imunitu mám zníženu už roky aj napriek užívaniu roznych imunopreparátov,noo ale tie prínosove dutiny by aj tuším mohli byt zdrojom infekcie s nimi som mavala už aj v minulosti problemy a pocit plneho nosu stále pretrvava aj napriek pravidelnemu užívaniu nosných sprejov (jasne že nie dekongestiv ale antialergik-kortikoidov) :(

RNG

Nuz len cakaj, kym ti ten virus neznici pecen, potom sa to objavi aj na pecenovycyh testoch.
Osobne ja by som sa branil a nevyckaval, az ta pliaga znici organy.

Pri dlhodobych zvysenych teplotach mozu byt na pricine aj rozne pomale zakerne infekcie, ako chlamidia pneumoniae, a borelioza, a ich velmi tazko detekovatelne formy(L-formy) vnutrobunecnych parazitov, ktore podstatne znizuju imunitu, takze je clovek casto chory a bezni lekari obvykle diagnozuju len sekundarne infekcie, nie primarnu L-formu.

Ale v prvom rade si vyliecte velmi pravdepodobne infekcie v prinosnych dutinach kvapkanim roztoku GSE(6 kvapiek na deci vody) do nosa , po leziacky s hlavou zaklonenou co najviac dozady, aby sa to dostalo aj do celnych dutin.)
Znacne percento ludi so zapalenym hrdlom, kaslanim a podobne tam tu nakazu z kvapockovej infekcie ma aj dlhe mesiace.A odtial sa pravidelne dostava s hlienami do hrdla na priedusky a do pluc.

lala86

anamarie mam presne ten istý problem čo ty a neviem si rady uzliny dlhšiu dobu prevažne bolestive teploty do 37,3-4 stale a časte bolesti hrdla EBV mam pozitívne už to bude pomaly 2 roky čo mi to vyšlo a stále je a neviem čo s tým :(

RNG

Obcasne precistenie a regenerovanie pecene odporucam kazdemu.Aj ked ti lekari prehlasili pecen za zdravy, je to organ, ktory filtruje rozne neziaduce latky a zamorenie, a je dobre sa on obcas postarat, skor, nez zacne haprovat a vtedy az lekari zistia, ze nieco nie je v poriadku.
A kedze mas podozrenie na EBV a mas ine zdravotne problemy, veru by som si tu viralnu imunitu zvysil, byt tebou. Pripadne aj adresoval nakazy v prinosnych dutinach, kde sa mozu zdrzovat aj roky a odtial sa dostavat na mandle, do priedusiek a pluc pravidelneP{ozri cez Google.sk uvedenim mojho nicka a slova infekcia .
Vzduch, co vdychujes obsahuje rozne kvapockove infekcie, najma v dacoch(obchody, verejna doprava...) a ked sa taka usadi v prinosnych dutinach, odtial ju dostanu len kvapky, nie ustrne brane prostriedky.

RNG

Inac EBV virus znacne poskodi pecen a z tym suvisi aj Znuzena celkova imunita a zamorenie tela.Odporucam niekolko tyzdnov protokolu dr Berksona a tiez enzymaticke cistenie tela, najdete v teme pecen.

RNG

V dnesnych tichych vitalnyc epidemiach, kde velka vacsina sa vobec nijak velmi neprejavuje ale vo vnutri tela pacha stale skody je dobre si zvysovat viralnu imunitu, pozrite cez google.sk uvedenim mojho nicka a napr slova herpes.
Pridam este dalsie, ktore tam nie su uvedene ako monolaurin, citral a Sangre de Grado.