ZLÉ SNY

Príspevok v téme: ZLÉ SNY
suesue33

Ahojte mám problém.. snívalo sa mi niečo naozaj veľmi strašné a som z toho úplne mimo :( celý deň mi to úplne pokazilo... takže mám priateľa, náš vzťah je na diaľku.. teda snívalo sa mi, že má dieťa s inou ( tá iná istú dobu bola nejaká mladá holka) a nastala situácia, že proste som sa to dozvedela, ale že som mu povedala, že s nim nebudem pretože má dieťa a on s tou mladou sa stretol, že jej to povedal aby šla na potrat a ono ja som ich videla spolu tak som sa naštvala a utekala tá mladá zamnou a nakoniec ju zrazilo auto a zomrela.. proste otrasný sen.. tak polícia naháňala aj mna aj mojho priatela.. a tak som nasla na fb od neho ako si s nou dopisuje o tom, že on jej píše mojenko... a sa jej pýta či ho miluje.. proste otrasný sen :( poraďte mi čo to môže znamenať a čo mám robiť :((( cítim sa zle.. so svojím sa stále hádame :((

anjelik

Tesne pred zobudením nastupuje aktivita mozgu..akoby sa zapínali jednotlivé spoje..až sa zapne celý obvod...veľmi laicky napísané :o))
Tými spojmi sú tvoje spomienky, ktoré si vytvorila...ak ty uvažuješ v bdelom stave znovu a znovu o tom, že ťa priateľ podvádza...tak toto sú najžiarivejšie body v tvojom mozgu..a tak sa nediv, že sa ti potom sníva, čo sa ti sníva. Keby si väčšinu dňa rozmýšľala o psíkoch, sníva sa ti o psíkoch. :o)
Pomoc je naozaj jednoduchá, prestaň priateľa otravovať so žiarlivostnými výstupmi, mysli na normálne veci, ako veľmi ho miluješ, vytvárajte iné spomienky...potom sa ti nebudú snívať takéto veci.