antidepresiva pre sofera

Príspevok v téme: antidepresiva pre sofera
jasomto

Dobry den, vedel by mi niekto poradit?
Moj otec pracuje ako profesionalny sofer a dlhsi cas trpi na depresie, ktore sa casom prehlbuju. Odmieta vsak ist k psychiatrovi a dat si predpisat AD, pretoze sa boji, ze maju vedlajsie ucinky (znizena koncentracia, ospalost), nasledkom coho by mohol sposobyt havarku. Nestretli ste sa niekto s podobnym problemom? Pripadne Vasi znami...aky druh AD je v tomto smere najvhodnejsi? A este, nevedeli by ste mi odporucit nejakeho fakt dobreho psychyatra v okrese Zvolen, pripadne Žiar nad Hronom?

RNG

Jasomto, chemicke lieky patentovane su vlastne nove zamorenie na zemi, kedze na to aby si dostal patent musis dokazat ze su tu latky ktore si prvy ty vytvoril a predtym neexistovala nikde.Tj je to nieco co zamoruje. Niekedy ludom pomozu na urcity cas, ale ked telo nevie, ako sa ich zbavit celkom, postupne zamoria natolko, ze sa musia prerusit.
Naproti tomu prirodne latky nezamoruju telo, lebo sa v tele nachadzaju aj v potravinach co jeme, ale z nejakych dovodv ich nevieme dost v jedle dostat alebo pouziut na vytvorenie neurotransmiterov, Tak casto doplnky roznych polotovarov na ne telu pomozu.
A ked aj nie, neuskodia
A je ich hromada, problem je len si najst tie, co telo potrebuje. Kedze ale su neskodne, clovek to moze sam na sebe skusat a zistit, bez nebezpecia skodlivych postrannych ucinkov.
A spravidla citis ucinok za par dni najneskor pri dostastocnych davkach.
QAle ako som povedal, najprv si naprav travenie, hormonalne hladiny a az potom ked to nestaci chod na polotovary a ine latky na neurotransmitery.

jasomto

..urcite to pozriem, su to dobre rady :).
RTG, vidim, ze sa vyznate v liekoch a tak by som na vas mala este jednu otazku, ked mozem :)
ja sama beriem lieky na uzkost, predtym serlift ale zmenila som ho na coaxil pre neziaduce ved.ucinky. citala som o tom lieku, ze pomaha znovuvytvarat synapt.spojenia medzi neuronmi..znamena to teda, ze ak ho budem uzivat dlhsi cas, obnovi sa mi mozog do povodneho stavu(jednoducho povedane:) a mozem lieky vysadit? pripadne ake su skusenosti inych ludi, ak nejakych poznate? ked som skusala vysadit serlift, dopadlo to strasne. a je pravda, ze AD po case stracaju ucinok a ked sa raz vysadia a potom sa zasa zacnu brat, uz nemaju tu silu ako predtym? budem velmi rada, ak si najdete cas a odpisete mi..

RNG

Depresie su casto sposobene zlym travenim a pre to nedostatkom materialov na neurotransmitery. Samozrejme tie sa daju dodat bez problemov, ako napr na seritionin polotovar 5-HTP, na dopamin L-DOPA, na GABA v mozgu jeho zlucenina s vitaminom B-3 pod menom Picamilon. A tiez protidepresny vitamin D-3.
Kratkodobe/narazove potlacenie depresie napr sa da urobit vytazkom z byliny lubovniok bodkovany/st John's Wort.
Ucinna narazova davka obsahuje 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu. Nesmie sa brat castejsie, ako raz za den. Ucinkuje 2 hodiny od ustneho podania a ucinok trva vyse 8 hodin. Nie je navykova, preto sa odporuca len v pripade potreby.
Depresie mozu byt aj z nedostatku hlbokeho spanku, zo stresu a podobne. To treba samozrejme adresovat, pozri cez google.sk uvedenim mojho nicka a slov stres a tiez spanok.
Ale kazdemu odporucam si napravit travenie a skladbu potravin, lebo neda sa doplnat stovky zivin o ktore prideme zlym traveniam a absorbciou.Vygoogli si tiez temu travenie, enzymi a podobne.

luciano

Tvoj otec sa antidepresív /AD/ naozaj nemusí báť. AD existuje strašne veľa druhov, niektoré sú utlmujúce napríklad mirtazapín a iné sú povzbudzujúce, napríklad Valdoxan, alebo Venlafaxín. Ja sám sa liečim na depresiu a užívam veľa AD, napriek tomu normálne šoférujem. Nepociťujem žiadnu únavu a som svieži ako rybička.

alica 532

Svarog mas pravdu, tiez som o tom vela citala a bavila sa aj s liecitelmi o tom,
preciala kopec diskusii a dospela k nazoru, ze lieky z casti ludom pomozu, ale ak ich prestanu brat, za nejaky cas su "v tom" znova. Co sa tyka liecitelov, oni zharmonizuju troska cakry, nabiju telo energiou, lenze po case sa to vsetko akoby vypari, ich hlavny princip fungovania je tym, ze sa snazia pretransformovat negativne mylsienky cloveka, aby zacal inak mysliet, pozitivne a tym sa vlastne uzdravuje ci uz psychicky, alebo fyzicky, ale pokial sa to cloveku nedari, tak ich moze navstevovat doneokonecna...S tymi parazitickymi astralnymi bytostami je to pravda tiez, potvrdili to aj liecitelia, ze si svojimi myslienkami sa naladujeme na iste vibracie, ked sme stastni, vibrujeme vyssie a vtedy sa nic negativne na nas naepit nemoze, akonahle sa zacneme opustat a upadat a myslime negativne, vtedy vibrujeme nizko a to zneuziju hned tieto paraziticke bytosti, ktore sa na nas nalepuju a stahuju nas este hlbsie dolu, je velmi tazke sa z toho vykopnut, hovorim z vlastnej skusenosti, stale s tym bojujem...

Svarog

A ešte som zabudol upozorniť, že depresívny paraziti oberajú o energiu aj ľudí, ktorí prichádzajú do styku s postihnutým.
Preto je dôležité, aby si každý človek pomáhal najmä sám a nezaťažoval svoje okolie nad mieru. Okolie mu môže poskytnúť len pochopenie a pokoj. Ostatné snahy ohrozujú aj ľudí, ktorí sa snažia za každú cenu pomôcť postihnutému.