Silikóny ANO - NIE?

Príspevok v téme: Silikóny ANO - NIE?
Katuska23147

Vaham nad nimi, preto by mi mohli pomoct Vase nazory, tych bab, ktore ich maju. Ste s nimi spokojne? Mam na mysli ci to nelutujete, ze ich mate. Zvazujem vyhody a rizika, trochu sa toho bojim. Prsia mam celkom pekne, len male a trochu by som ich chcela vyplnit. Neviem ci to za to stoji. Frajerovi by sa to aj pacilo, ale on by vraj do toho na mojom mieste nesiel, ze to za to nestoji. Tak ja uz fakt neviem :-) Poradte :-)

snovy

ak niektora sa podrobila upravu prs mozete mi poradit aky je to pocit a hlavne ci to boli ja by som mala zaujem sa podrobit ale neviem sa rozhodnut mozete mi poradit v ktorej nemocnici robia na slovensku dakujem vam

Katuska23147

Spokojna som. Ved toto je to ze mne sa pacia aj moje vlastne prsia a pride mi celkom vhod mat male, ale to len vtedy ak mam podprsenku, napriklad v plavkach by som sa uz citila neisto a nemala by som si co do nich dat... V podprsenke to vyzera vsetko super, akurat len plavky su problem. A to neviem ci stoji za to. Momentalne by som si ich urobit nedala ale ak sa mi podari schudnut potom to zhodnotim ci mi to treba, uvidim ci sa este zmensia. U mna je aj otazne vsak ci si tie nizke kila potom aj udrzim... No uvidim tak o pol roka.

henyy

a aby ste si nemysleli, nie som odporcom silikonov, aj som u kamosiek ,,ohmatala,, napisala som len svoj nazor...:)

henyy

ty musis urobit to , co chces ty ! si spokojna sama so sebou? ak hej nerob to.

ja som stihla, mam male prsia, ale do silikonov by som nikdy nesla ja osobne nechcem patrit k silikonkam,boze o 10rokov bude mat kazda druha silikony kazda zena bude vyzerat rovnako. a chlapy sa budu tesit ked najdu zenu s bez silikonov - kocky nic proti vam
to je moj nazor.

Krasomil

Určitě ne. Jakékoliv přirozené prsa, ať jsou velká, malá, různých tvarů, jsou nádherné a ani nejlíp udělaný silikon se jim nikdy nevyrovná. Navíc, co je to za ženskou, která si musí sebevědomí zvyšovat kusem plastu. Něco jiného je to ze zdravotních důvodů, kdy někdo o prs třeba příjde.

Radicall

petra 001 : hovorí to len o tom že je zakomplexovaná alebo ma nejakú poruchu. Pretože pokiaľ nemá autonehodu ani nič podobné tak by nemala mať dôvod na takúto operáciu. Podstupujú ju len ľudia so zníženým sebavedomím čo si potrebujú niečo dokazovať. Mala by sa skôr naučiť aby sa páčila sama sebe taká aká je. A môžem ti garantovať že sa dá kľudne zistil či má dievča silikóny. Tie tvrdšej konzistencie sú viditeľné aj normálnym okom pretože majú nepravidelný kruhový tvar. A aj keby si mala tie mäkšie tak podla hmatu hneď zistíš či sú pravé ...

petra 001

Katka,
dievcatam z temy silikonove prsia sa necudujem ze uz sa im to nechce stokrat opakovat,jednoducho si sadni a zacni citat vsetko pekne poporiadku a ver tomu,ze na kazdu tvoju otazku tam je zodpovedane.kazdu.je tam cez 63000 prispevkov tak urcite si tam najdes odpovede.a aj ako a kde si mozes pozriet galeriu.pise sa to na kazdej druhej strane.a rozhodnut sa musis sama,nikto ta do toho netlaci,vies ake su plusy a minusy tak si to zvaz.a nepocuvaj mudre reci niekoho kto to nikdy nevidel a nedrzal v ruke alebo niekto kto ma svoje trojky,ta zenska tomu moze prd rozumiet,lebo nevie aky je to pocit nemat tam nic.
a vy chlapi,alebo chlapci nerobte mudrych,ze by ste v zivote nechceli zeny so silikonami.myslim,ze s jej charakterom a inteligenciou to nema nic spolocne.mozno by ste to ani nikdy nezistili,ktora ma a ktora nie.vy si myslite ze vsetky budu vyzerat,ako tie vase krasotinky z playboya s 5kami pred nosom.

Katuska23147

Lia86 dakujem krasne, tento prispevok ma znova posunul blizsie k mojmu rozhodnutiu ze idem do toho :-) AKo viem ze narkozu prezijem, len sa bojim ci to nie je zdraviu skodlive... Neviem este kolko operacii ma v buducnosti caka. Super, dakujem Ti krasne :-) Myslim si, ze asi to skusim.

Lia86

Katuska,

Napisem ti svoj nazor/ skusenost kedze som majitelkou Dciek rok a pol. Odjakziva sa mi pacil plny dekolt, po schudnuti sa zmensili i moje dvojky, odstavali mi podprsenky a ked som si lahla, tak cisto pristavacia plocha. Na zakroku som sa najviac bala narkozy, ale mala som tak uzasnu anesteziologicku, ze po narkoze som sa zobudila ako v nedelu rano, mierne ospinkana, ale nebolo mi absolutne nic. Par dni po opke boli bolave, ale da sa to zvladnut. Zo zaciatku boli prsia tvrde, co je prirodzene, ale po nejakom mesiaci uzasne zmakli, krasne sa usadili a ked si dam dole podprsenku, nepovedala by si ze su umele, ale by si si povedala ze ta holka ma sakra dobre svoje prsia. I priatel sam povedal, ze necakal ze budu take makucke... Takze sa musim smiat na vsetkych tych vyrokoch ludi ktori tu pisu ake su tvrde, nepohyblive, stojace v lahu, neprirodzene a ja neviem co este, pritom ich nikdy nedrzali v ruke... Dnes je plasticka chirurgia na vysokej urovni, nie ako pred 15 rokmi. I priatel pred operaciou vravel ze co vymyslam, ale mala si ho vidiet ked drzal v rukach moje nove plne Dcka. A spanok na bruchu, no problem. Keby som sa mala opat rozhodovat, jednoznacne idem do toho... Uzasny pocit mat plnu podprsenku bez hrubej vypchavky... Tot moj prispevok, rozhodnutie je na tebe...