Sny s mrtvym človekom

simusaaaaas

Mne zomrela babka tri mesiace dozadu a da sa povedat že sa mi s nou velmi casto sniva..neviem či je to preto lebo sa s tym neviem zmieritm, alebo preto ze na nu vzdy myslim..neviem ani ci mam verit ze existuje druhy svet, mozno si to nechcem pripustit..cele to bolo jedno velke trapenie dlhu dobu..

Tomas 80

Ahojte, zaujimave otazky a tak sa aj ja chcem pripojit ku teme.
Tiez sa mi totiž snivalo o ludoch ktory uz z mojho zivota odysli, a nehladal som v tom ziaden suvis.
Ani neviem ,ci je treba hladat ,ci je to dobry sen, alebo je dobre, ze bol?
Mne sa osobne o mojich starych rodicoch snivalo dva roky, no nie priliz casto, vzdy som sa z toho tešil, bol to taky prijemny navrat do reality , kedy som mohol nanovo stravit cas s nimi.
Taktiez sa mi obcas snivalo o mojej uslej laske, co bolo tiež pekné, a tiez dobre ze to bolo asi 2roky po ukonceni vstahu.

Pacila sa mi tiez otazka kde hore? No predsa v nebi, bola by moja odpoved.
Neviem ci je mozna komunikacia zosnulych s pritomnostou, aj ked vraj vela vestcov ponuka taketo sluzby, a ked si dobre zaplatite, vyvestia vam aj nemozné. Dokonca sa takyto sluzobníci diabla dokazu pozerat do minulosti, a to mozno s velkou presnostou, a tym si ludi nalakaju na to ze vam vylozia buducnost, no to uz je naozaj velmi riskantne, zahravat sa s takymito radami. Mam par znamych, ktory sa o to pokusili, no nasledky sa s nimi vezu dlhe roky.
Pocul som vela svedectiev ludi, ktory chceli vsetko vediet, no namiesto pouzitia kniznice, uchylili sa k posluhovacom diabla, a otvarania sa roznym zarabacom penazi , liecitelom a pod.
Ak chete, rad sa podelim.
Prajem pekny den, a teste sa z kazdej chvile na nasej krasnej zemeguli, teste sa z krasneho sna. A ked zapalite sviecku, pomodlite sa,za svojho pribuzneho, nech je mu dobre. Mne prinesie modlitba vzdy velky pokoj.
Tak dakujem za vase pekne prispevky.
Tomas ze záhorá.

Samanta111a

neviem, ci to je dobre znamenie, ale to by bolo super. Ano aj cez den na tu osobu myslim. Niekedy sa nemozem ani sustredit...a este sa mi s nim snival sen, ze sa mi splnilo po com strasne tuzim...a vie, ze je v nebi citim to a myslim, ze mi dava aj rozne znamenia :)

Loveme

Aj počas dňa na tú osobu myslíš? Najskôr to bude v tvojej hlave, možno si myslíš, že si sa s tým už zmierila, ale pravda býva opak. Stále ti chýba a potrebuješ čas, kým si zvykneš, že tu už nie je.