spravny cas na sex

Príspevok v téme: spravny cas na sex
nmrg

je to taka hlupost... chcem len poznat vas nazor...
mam 20 rokov, vztah momentalne zatial iba mesiac.. je to kratka doba.. vyznania lasky si este nechavam pre seba, takisto aj zoznamovanie s rodinou a podobne veci... nemozem predsa vediet, ci sa o tyzden nerozideme..(samozrejme, risk je niekedy zisk) preto sa ani nehrniem do sexu..este sa pri priatelovi necitim tak prirodzene, pre mna je na to este skoro...potrebujem citit vsetky tie zenske kecy, istotu, ze si doverujeme, mame sa radi atd..
on je samozrejme opacneho nazoru, sex chcel uz po dvoch tyzdnoch... ale pred kamaratmi a kamaratkami sa snazi utajit, ze spolu chodime...nechce aby ho ludia brali ako zadaneho, ako keby chcel mat stale otvorene moznosti, ked prejavia zaujem ine zeny...
to mu samozrejme nevycitam, uplne chapem, ze nechce hned rozkrikovat ze je zadany ked este nevie ci to vobec bude fungovat a ci to vydrzi..toho isteho nazoru som aj ja... ale preco ked je tak skoro na vsetko, na sex je podla neho spravny cas?
je sex naozaj taky nevyhnutny hned po mesiaci vztahu? nepocka to?...

Leela333

Mňa skôr zaráža, že on nechce, aby ľudia vedeli, že je zadaný a tebe to nevadí.

Hoci by to bol len začiatok vzťahu, nepáčilo by sa mi, keby to môj priateľ tajil pred kamarátmi a pod. Veď potom to ani nemôže myslieť vážne s tebou, keď, ako hovoríš, "chce mať stále otvorené možnosti". A ty to chápeš. Tak potom načo si s ním? Očividne ti nejde o vážny vzťah, preto ani nečakaj na sex z lásky, lebo keď to takto obaja beriete, tak tam tá láska medzi vami asi ani nebude.

Osobne by som sa tomu sexu nebránila aj po tých dvoch týždňoch, ale nie za týchto podmienok. Nie ak ťa nechce uznať aj pred kamarátmi ako svoju priateľku. Jednoducho mám z toho celého pocit, že mu ide len o ten sex...

kafe

Ehm.. mne to príde dosť priehľadné. Ako spomínali už predo mnou - snažiť sa utajiť, že spolu chodíte a chcieť sex.. to je jasné ako facka. Z tohoto nič vážne nebude dievča. Nesnaž sa ho chápať, niekedy je to viac na škodu ako na úžitok. Vraj, má ťa viac ako rád :) he-he, dobrý hlod.
Žiadny normálny, zaľúbený chalan NEBUDE tajiť, že má vzťah.

NyanCat

Tvarit sa nezadane a chciet sex ? No, zasmiala som sa :)
Bud sme par na verejnosti aj v sukromi, alebo bye-bye. To, ze si otvara zadne vratka, ze nechce, aby o vasom vztahu niekto vedel, je nanajvys neuctive a necestne voci tebe.
Ja by som sa na takeho vysrala :D

Anaya

Čo som si ja osobne na tomto prípade všimla je, že vystupuje navonok ako nezadaný, nikomu nehovorí, že ste spolu ale o sex záujem má?? To čo? Toto by mi veľmi vadilo. Neuvažovala by som o pokračovaní v tomto a nieto ešte o intímnostiach.
Môj pohľad ;-)

RNG

Opatrnost je matka mudrosti.
Sex nie je len nevinna hra a prijemna zalezitost, ale aj tazka zodpovednost. Preto sa don hrnut je nezodpovedne.
A nezodpovedny partner, tak to radsej ziadny
Partnerstvo znamena nesebecky vstah,celozivotny podla moznosti. Za 2 tyzdne nikoho nemozes ani len spoznat, za ten cas moze hrat totalne divadlo, takze ani nevies co vlastne v nom je.
Na spoznanie treba mesiace, dakedy aj roky.

A ked si kladie take podmienky uz od zaciatku, je jasne, ze ta chce len vyuzit.

lost

Hadaj na co myslim ? :D
to moze ybt zaujimava hra :)
inac uz existuju psychologicke cesty, ako donutit cloveka robit to, co ani sam nevie co robit bude :)
napr ak utecenec pred zakonom pocuje helikopteriu, insinktivne uteka, i ked logicky je to najhlupejsi krok..
zaujimavejsie je to pri nie extremnych ale realnych scenaroch a to napriklad reklamach, vidis-kupis :) (ale nie tak jednoducho, ale ani sam neviem ako :D )

nmrg

to si mi zlepsil trosku naladu.. :-) on si vsak nedal vyslovene podmienku ze bud sa so mnou vyspis alebo sa s tebou rozidem... V tom pripade by mi za to naozaj nestal a rozisla by som sa s nim okamzite ja... Naozaj neviem preco tak nalieha... Aj ked tvrdi ze chce dlhodoby vztah, zatial ma tak rozhodne neberie, ked nechce priznat ze ma vztah.. Asi som sa chcela len postazovat, vyrozpravat..

lost

ked je ochotny sa rozist, lebo mu nedprajes sex do 2tyzdnov (resp teraz 1mesaic ci 5 tyzdnov, ci cokolvek, chapes ako to myslim). myslis ze stoji za to s nim marnit cely zivot ?

tu ti nikto neporadi :) nikto nemoze, lebo ty budes zit svoj zivot..

ja osobne so muz, aby bolo jasne, ale ak by mi nejaka parnterka povedala ze "chcem sez po 2 tyzdnoch a ked nie , tak si najdem ineho" tak by som ako poslednu vec v jej zivote zo slusnosti spravil, otvoril vchodove dvere, respektive v tomto pripade vychodove dvere..

nevidim absolutne ziadny dovod v ustupovani poziadaviek "lebo medved"

nmrg

inym formam "vybijania sexualnej energie" sa nebranim... len ten samotny pohlavny styk pre mna znamena trochu viac.. kedze som zena, tak to byva...este sa v tomto, ani v ostatnych smeroch velmi nepozname...
on nechce aby niekto vedel ze spolu chodime, lebo sa mozme este v blizkej dobe rozist...(to mozme kedykolvek, ano)
a ja nechcem mat zatial pohlavny styk, lebo potrebujem aby to bolo z lasky, bola tam dovera...a teda bez obav ze to bude kratky vztah, ktory nebol vobec vazny...
sexualneho partnera som mala zatial jedneho, beriem to este tak...ze ide naozaj o nieco a nevyspim sa s kymkolvek s kym chodim mesiac..
ano, mam ho rada, vazim si ho..ale hovorit o laske je este skoro...a sex nechcem bez lasky...
rozpravala som sa o tom samozrejme aj s nim... no jeho odpoved bola, ze ma ma viac ako rad, ze nema naco cakat... (preco to potom neplati aj v tom, ze sa nebude tvarit ako nezadany?)