Manželové kamarátky

Príspevok v téme: Manželové kamarátky
angie30

Ahojte vedel by mi niekto poradiť, čo mám robiť s manželom a hlavne so sebou. Manžel má kamarátku s ktorou si vraj velmi dobre rozumie vypisuje jej sms, v ktorých ju oslovuje miláčik, láska,...pomáha jej riešiť jej osobné problémy. Je to naša poradkiňa z AXI, takže kým sme založili všetky poistky dosť často sa s ňou stretával. Ked som prišla na tie sms začala som mu to vyčítať , že o čo mu ide čo s ňou má. On tvrdí, že je to len kamoška, že si s ňou dobre rozumie a že ja som manželka tak mňa nedokáže brať ako kamošku a riešiť so mnou niektoré problémy. Ked sa pohádame tak jej vypisuje sms, vyvoláva jej.Čo si o tom mám myslieť, alebo ako to mám riešiť?

hasinoki

Ozdravenie života na zemi

Po stáročia bola ľuďom dávaná príležitosť naučiť sa chápať a dobrovoľne včleniť do svojho života Zákony stvorenia. Ľudia však doteraz nepochopili, že iba ich prostredníctvom môže ku ním prísť trvalé šťastie a neustály vzostup. Len sa pozrite vôkol seba! Pomery na zemi dokonale odrážajú mieru chápania a rešpektovania týchto Zákonov.

Viac sa dozviete na: -odkaz odstránený-

:/

presne XYZ, každa žena ktora miluje sa snaží sa ruzajuci vztah zachranit,..ak ked je už dovera a aj všetko narušene, veru každej sa to može stat ak ked si je ista aj ja som si to myslela a aha čert nikdy nespi snažím sa zachraniť 6 ročný vztah ona ma priatela tiež a tiež ho klame ... pýtam sa prečo to robia? len kamaráti??? alebo.. je to tažké možno aj ja už za chvilu budem sama ://

XYZ

no veru ano moze sa to stat kazdej. ja napriklad som uz 11 rokov vydata, mam jednu dceru a uplne nahodou som zistila, ze muz sa stretava s inou zenou.ked som sa ho na to pytala, povedal ze je to len kamaratka, ze iba chodia na tury, lebo ja nechodim, ze nemam kondicku a on nemieni trcat stale len doma. vraj mam s nim chodit ja, potom nebude chodit s inymi. lenze on je sportovec a jeho tempo je pre mna zabijak. okrem toho s tou zenskou to nie je iba turistika, lebo si aj vecer neskoro telefonuju a vselijake reci o laske a pod.
ked som to zistila ma to zlozilo, ale ked sa pozriem na dcerku tak skusam nieco znova budovat, aj ked na vratkych zakladoch. ta jeho priatelka je tiez vydata, ale zjavne to ani jednemu z nich nevadi. neviem ako to skonci, mozno onedlho budeme aj rozvedeni, lebo manzel sa zacal strasne chladne spravat, z coho usudzujem, ze je do tej zeny zalubeny. a vtedy uz konci kazda sranda.
taketo situacie zial cihaju za kazdym rohom, nikto nemoze povedat, ze jeho sa to nebude nikdy tykat.

:/

ahoj angie30 neviem či to ešte budeš čítať ale mam podobny pripad ale zatial je to len moj priatel zeny čo tu pisu ze si naivna nevedia že aj im sa to moze stata a ani nebudu vediet ako ja som mala idealny vztah všetko proste perfektne ale,,,ALE spoznal ,,kamošku,, vraj s nou nič nemá ale je mu s nou dobre a bla bla neviem čo mam robiť prvy raz ked som na to došla povedal ze stym skonci teraz sme uz mali na male ukončit to viacmenej sme to aj ukončili po opatovnom klamani a stretavani sa s nou a teraz ma sancu ...poslednu čo spraví uvidíme či je schopny s tym skoncovat zenu to vie neskutočne urazit... tiež neviem čo mam robit ako naneho pritlaci vymazať telefone číslo to si moze ulozit pod inym menom neviem fakt som mlada baba ale bezmocna nemam este deti ale ..raz som ich s nim chcela mat boli sme ,, idealny par,, zeny moze sa to stat kazdej s vas chlapi su svinnee..

bonaD

Ahoj Angie,
tá hra na nete sa mi veľmi páči. Bolo by dobré, ak by si si ho omotala len pre seba. Žeby nemal chuť spoznávať iné ženy na nete. Ale aj tak si myslím, že ešte nevyrástol z puberty. Niektorým mužom to trvá o niečo dlhšie. Ja si myslím, že ideš na to celkom dobre.

kočka...

no takto : mám 32 rokov som slobodná. kamoš má 35 rokov. je ženatý, má jedno dieťa. A som jeho naj kamoška. Denne mi volá aj 5 x , niekedy aj 15 minut v kuse. zdôverujeme sa so všetkým. S manželkou, si nevie tak pokecať. Aj keď je zlatá, milá a vie o všetkom , asi sa mu so mnou lepšie kecá.
Ale NIČ spolu nemáme, sme len priatelia. No mňa neoslovuje láska len, že MOJA..a jeho žena o tom vie. Neviem či mu niečo na to doma hovorí, ale zrejme nie, keďže mi volávaj aj pred nou..

kočka

no takto : mám 32 rokov som slobodná. kamoš má 35 rokov. je ženatý, má jedno dieťa. A som jeho naj kamoška. Denne mi volá aj 5 x , niekedy aj 15 minut v kuse. zdôverujeme sa so všetkým. S manželkou, si nevie tak pokecať. Aj keď je zlatá, milá a vie o všetkom , asi sa mu so mnou lepšie kecá.
Ale NIČ spolu nemáme, sme len priatelia. No mňa neoslovuje láska len, že MOJA..a jeho žena o tom vie. Neviem či mu niečo na to doma hovorí, ale zrejme nie, keďže mi volávaj aj pred nou..

Mrska Silvuska

angie-deti nedeti, tento tvoj muz sa NIKDY nezmeni. bud s tym budes zit, a prestanes ho kontrolovat a skusat ako ina/cudzia zena, alebo zbal svoje/jeho veci a dovidenia.
je to tazke s 3 detickami, a este takymi malickymi, ale nebola by si prva ani posledna. a zacala by si ZIT, nie prezivat..lebo toto nie je zivot.
drzim palce.
len tak mimochodom-ani 3 deti nie su prekazka pre novy vztah s muzom, ktory si bude vazit teba ako zenu, matku, priatelku, milenku. ako cloveka!