Nevera - zaujímal by ma váš pohľad

Príspevok v téme: Nevera - zaujímal by ma váš pohľad
lauruš

Chodím s priateľom 4 mesiace.. všetko bolo tak ako má byť, teda aspoň to tak vyzeralo, či z mojej alebo jeho strany. Lenže z jedného dňa na druhý sa odmlčal, ignoroval moje správy. Za pár dní som sa dozvedela od nášho spoločného priateľa že ma v opilosti podviedol. Odvtedy so mnou prerušil aj kontakt. On stále nevie, že ja to viem. Chcela by som vedieť jednu vec, mám počkať kým sa náhodou ešte ozve alebo skoncovať. Viem aj to, že tá baba vedela, že má frajerku a on o ňu určite nestojí. Nerozmýšľam nad tým, že by som chcela byť stále s ním, ale čakala som, že aspoň to prepáč mi povie.

Krasomil

Tuhle větu myslíš vážně? "Viem aj to, že tá baba vedela, že má frajerku a on o ňu určite nestojí." Ta baba měla nějaké závazky? Pokud vím, tak závazky měl tvůj přítel, ne? Klasický scénář, snažíš se najít chyby jinde, aby chyba přítele byla co nejmenší a tím sis uklidnila svoje rozhozené nitro. Přitom hlavní viník je on a přesně tímhle chováním dáš chlapovi znamení, že si tě nemusí vážit a jakmile mu někdy dáš tenhle signál, že jsi slabá a visíš na něm,tak už pro něj nikdy nebudeš rovnocenná partnerka, ale jen jeho stín a k tomu nebude brát ohledy. Vztah musí být rovnocenný, nikdo nemůže mít navrch, jakmile se to stane, tak nejde o vztah dvou lidí, ale o vztah člověka a jeho psa, tedy rozkazy a uposlechnutí. Tohle není láska, tohle je moc jednoho a zoufalost druhého.

winki

keby sa chudáčik tak veľmi trápil, tak by zdvihol svoju riť a prišiel ti to všetko vysvetliť.
Je to chrapúň, čo nestojí ani za jednu tvoju myšlienku.

lauruš

nechcem s ním zostávať kamarátka, neviem mám zmiešané pocity, k sexu medzi nimi neprišlo, bozkávačky a tak..ale to je aj tak jedno, tak či tak to bol podvod z jeho strany, aj keď som počula, že sa teraz dosť trápi kvôli tomu

martina0222

ja to vidím tak, že ti chcel dať kopačky ale neunúval sa ti to slušne povedať, radšej zvolil ignoráciu a aby ťa náhodou nenapadlo ísť za ním a vypytovať sa čo sa stalo, si to poistil tým, že sa vyspal s nejakou štetkou, aby to všetci vaši spoloční známi vedeli a dostalo sa to k tebe a verejne ťa to potupilo natoľko, aby si pochopila, že mu máš dať pokoj. A ešte si pri tom aj užil dobrého sexu.. bezstarostný chlap. A ty ešte čakáš, že sa ti ozve a povie "prepáč" a ty mu to odpustíš a ostanete kamoši? Hmm...

dobra vila

Uff, bud rada, ze si s nim chodila iba 4 mesiace! Neviem, co by si povedala po 4 rokoch! To, ze s nim chodis tak kratko, je tvoje stastie. Chlapec sa ukazal dost rychlo. Kasli na neho, je to kratky cas, aj ked rozumiem ti, ide ti o tu neferovost, ze to ukonci ako "bez slov". Aspon vidis, aky je to bezcharakterny clovek. Nechapem, co nad nim vobec este rozmyslas... Nieze za nim este zacnes doliezat, lebo sa hodim o zem... Este chlapec si vrzne inde a jeho 4-mesacna znamost za nim pojde kolenacky...podrzte maaa! dufam, ze to nemas v umysle. Ked uz za nim, tak jedine 1x a posledny raz, pozriet mu do oci, ked on, hajzlik, to nedokaze a povedat mu, aky je clovek bez chrbtovej kosti...iste si este v zivote parkrat vrzne pomimo, ale som zvedava, ktora mu to bude tolerovat...pretoze vsetko sa casom ukaze, aj ked to bude drzat v tajnosti...a nezabudni mu jednu napalit do tej nadrzanej malej captavej veci :)).