ako pomoct tyranej sestre

Príspevok v téme: ako pomoct tyranej sestre
gladiolla

najhorsie je, ze my sme ju donutili do toho vztahu.
kedysi mala priatela, bol velakrat trestany, odsedel si viackrat leopoldov. vsetko drogy, kradeze. boli spolu takmer 5 rokov, doma to mal kazdy strasne v zuboch, ze bol narkoman, zlodej, bez co i len ucnovky. neustale jej nadavali, vyhovarali, hanbili sa za nu. ze taka mlada a pekna a takeho ,,netvora,, si nasla. ze tam nie je buducnost, nikdy si nenajde poctivu pracu. po case sa sama zacala na to zvrchu pozerat, ze ona ma vysoku a on ani ucnovku, ze je kazdemu na smiech. nahovorili jej ze raz ju zacne aj bit. tolko do nej hustili ze sa s nim rozisla. doma si kazdy vydychol ona zacala besniet a vlacit sa po diskotekach. nasla si noveho priatela, do roka sa vzali. rodine sa velmi pacil, mal titul, dokonca pracoval na druhom, pracu, auto, peniaze, pekny, mlady. su tomu dva roky co som si vsimla ze nie je nieco v poriadku. raz som k nim necakane prisla a ona modriny po celej tvari..proste hroza. neda si povedat, boji sa ho. teraz ju uz nebije. dozvedel sa o tom ten jej byvaly vazen a vraj riadne jej muza zmlatil ze ak sa jej este raz dotkne ze ho zabije. tak sa boji. teraz ju uraza, podvadza, ponizuje.a ona len trpi ani policii nic nepovie, nechce od neho odist. je z nej troska. mala som sa jej vtedy zastat. neviem je pomoct.

natusa42

vidím,že z blata do kaluže skočila tvoja segra ...ty s tým nič neurobí,ked ona nebude chcieťž,to je márne,to poznám ...

ani jeden,ani druhý ....

deniki

Príde mi to všetko ako z nejakého filmu...len mám pocit, že patrí práve k tým, čo končia happyendom....bývalý sa do toho montuje, a aj domontuje...Najlepšie ,keby od neho odišla, veď má šťastie, že nemá deti!!! Mňa by pri takom psychopatovi nič nedržalo!!!

gladiolla

dakujem za nazory a napady, ale islo mi skor o komplexne stale riesenie. ona sa mozno boji ze ked ho opusti ostane sama. ten predosly ju stale lubi. a nic by po nej nechcel za to ze by jej muza postrasil. nikdy vlastne po nikom nic nechcel len aby sme im dali pokoj.

amanda23

este ma napadlo, jedine keby este postrasila toho terajsieho tyrana s tym druhym, co sedel v base viackrat, aby ju nechal na pokoji, ale zas ten prvy, co sedel v base by potom mohol po nej cosi chcet, neviem, ci to je dobry napad, ale ona si to uz nejako zkomplikuje aj sama , ma nato vlohy, ako jedna moja kamoska podobny pripad...

amanda23

niektore zeny maju proste tendenciu robit stale tie iste chyby a hladat si stale dokola rovnakych partnerov, kym sa nepouci a nepride nato sama, nepomoze jej nikto..Vela sa stava, ze ak ma otca alkoholika, tyrana, namiesto toho aby sa vystryhala tychto typov, najde si takeho do zivota znova, asi to potrebuje, co nato povedat asi len "komu neni vzhuru dano, v apotece nekoupi"....

kafe

gladiolla, sestre asi nepomôžeš. Ona musí k tomu rozhodnutiu - odísť - dozrieť sama. Skús jej veriť, že to raz dokáže. Buď jej nablízku, aby si jej mohla podať pomocnú ruku, keď sa tak rozhodne.