2kg

anajka

Pre andreaja: zo žiadneho jedla neschudneš, ide o to že telo spaľuje menej vo večerných hodinách. Ak chce niekto schudnúť musí zmeniť celý spôsob stravy, zabudnúť na malinovky, kolu a podobné sladké blbosti. Nenatláčať za chlebom, žiadne hamburgery a hranolky a mliečne umelé kokteily. voda, čaj bez cukru a ovocie, vláknina a pohyb.

anajka

Ako že nedá, v pohode. 2 kg nie je nič moc.Veľa vody Lucka - ružova bez bubliniek, ovocie, a zelenina. čo si myslíte,že modelky nepotrebujú tiež dať dole rýchlo 2 kg.
Ja viem v priebehu dňa ke´d mám zhon v práci tiež v pohode zhodiť aj 1 kg za deň. Ale určite treba veľa piť, jesť ovocie a hlavne sa hýb. A potom sa nezačni prosím prežierať lebo priberieš aj 5 kg späť. Takže málo jedla a veľa pohybu a na hlad teplý čaj čo páli tuky - Pu-er alebo zelený.

andreaja.

Je rozdiel ked si dam posledne jedlo o 6 alebo o 5? preco sa pise ze po piatej nejest a schudnute.keby som jedla ze posledne jedlo o 6 tak neschudnem???

janinkaa

No tak ja Ti poradim. Dnes som bola na gastro vyšetrení. Od včera 16.00 som nemala jesť len piť , ráno zase len piť .Od hladu som nevidela. Keď som išla dnes na vyšetrenie zistila som ,že sú mi rifle volné. Dve kilá boli dole. Takáto hladovka sa dá kombinovať s ovocím. A máš to. Ešte zober bicykel a je to.

123456

a este nieco... speky za dva dni nezhodis!!!! ani za dva tyzdne !!! to chce zmenu stravy, pitia a pohyb... keby si zhodila dve kila za 2 dni tak si to nikto ani len nevsimne :) a uz vobec tvoje speky...

jaj preco sa ja tu vlastne rozculujem....

123456

prepac, ale musim sa smiat :D :D :D keby si napisala 2 tyzdne, tak oka.... akoze ked potrebujes mat 50 len pre moment, kedy nastupis na vahu, tak ti staci poriadne sa rano vykakat a vycikat :D :D :D a potom nic nejest ... ale ak to chces schudnut nastalo, tak tomu musis dat cas...

markketa

ježiši prosim ta a to čo ta napadlo?ved to sa neda!a dufam,že sa nebudeš nejak triznit,ešte by sa ti niečo mohlo stat.ak sa chceš niekomu pačit,tak sa určite budeš pačit aj s tymi 2kg.chude baby už su neni v mode!