nejake nazory prosim

Príspevok v téme: nejake nazory prosim
peacenlove

dobry den,mam 21 rokon a co ma tak trocha trapi je to ze nemam dievca....totiz som neskuseny v tychto veciach...dievca som nemal este...ale z casti je to aj mojou chybou lebo som si tak trocha vsugeroval ze som neuspesny a neviem to moc s babami...a trocha nizke sebavdomie k tomu..zasa nie som ten typ co bere dievca len na sex...som proste taky ze tuzim po milujucom dievcati..dajte nake nazory

Larin

No vidíš, tak to s tebou nie je také tragické, ako som si myslela.
Síce si to pekne napísal, že " j**** by každý, ale ľúbiť nemá kto, ale ja s tým nie celkom súhlasím.
Vieš, aspoň medzi mladými ľudmi je to tak, že tí, čo chcú sex a aj ho dostanú, tak sa s tým radi chvália, ale tí, čo hľadajú lásku a ozajstný vzťah, to nevytrubujú na verejnosti a radšej si to nechajú pre seba. Aspoň ja mám takú skúsenosť. A potom to naoko vypadá, že je viac tých, čo chcú povrchný sex a nič viac. A pritom to tak nemusí byť.

Dúfam, že som to napísala zrozumiteľne. Niekedy sa mi stáva, že to, čo vyslovím, nevyjadruje presne moje myšlienky... :)

peacenlove

tak zase som to nemyslel doslova ze vysmiali by ma kamosi ale proste oni by to nepochopili..ako sa hovori kazdy by len j??bal a lubit nema kto :/...ale zase nie som uplne z toho hotovy len trocha mi je smutno..ale aj tak dakujem za pozitivne myslienky :)

Larin

Je viem, že je to človeku blbé, keď neustále počuje tie dotieravé poznámky a otázky. Ale vravím ti, nie je na tom nič zlé a zažíva na to naozaj veľa ľudí, vrátane mňa :( A to som staršia ako ty. Niekde som tu písala, že mám pocit, že si ľudia okolo mňa myslia, že som mimozemšťan...A nech si myslia.
Chce to čas, ako písal wreck. Nielen vzťah, ale možno aj tvoje sebavedomie. Aj mne sa zdravé sebavedomie vytvorilo časom, resp. starnutím :)

wreck

peacenlove, par postrehov:

1. 'ako si tam a hentam za????bali s takou a hentakou' -- spravne to dalej doplnas, ze si nechcel sex bez lasky. a mas pravdu. ubezpecujem ta, ze 'za????bat si s takou a hentakou' a milovat sa s laskou je priepastny rozdiel. a vyzera to, ze ty si na urovni, na ktorej to dokazes rozoznat. plus pre teba.

2. 'jasne ze vela kamosov by ma za to vysmialo' -- dobra prilezitost pouzit to ako filter na hlupakov. ti, co by ta vysmiali, nie su kamosi.

3. ja som z uplnej rodiny, dokonca v kritickom obdobi mojho detstva bola mozno az harmonicka, a nijako mi to nepomohlo. :) cakal som na spravny cas, ktory prisiel az po 23 rokoch.

a na zaver: si typ ako ja. pravdepodobne sa dokazes nesmierne hlboko a oddane zamilovat. mozno ti to dlhsie trva, ale o to je to intenzivnejsie a krajsie. negativna stranka veci je, ze ak laska nevyjde, typy ako sme my byvaju z toho rozbite ako cely furik ciganskych hraciek. :(( a dlho sa z toho davame dokopy, ak sa to este vobec da.

peacenlove

pre wreck..praveze sa nenechavam strhnut okolim ale je mi to take ked kazdy vyprava ako si tam a hentam za????bali s takou a hentakou..a ja som nekcel sex bez lasky i ked som mohol ale som to odmietol...jasne ze vela kamosov by ma za to vysmialo ze ci som normalny..a vyrastal som bez otca od 5 rokov takze aj po tejto stranke mi chyba taky ten muzsky vzor ak chapes

dana660xz

no vidis ze sa vies vyjadrovat. :) chlapce troska sebavedomia! ked si vies vsugerovat ze zlyhas,tak si vies vsugerovat aj ze nezlyhas! ja si myslim, ze je obdivuhodne, ze este si nic nemal s dievcatom a kym do 20tky by sa ti rovesnici mozno smiali, teraz podla mna len ziskavas na cene.