vysoke opetky u zien nad 175 cm

Príspevok v téme: vysoke opetky u zien nad 175 cm
saxaxa

Baby nad 175cm, nosite vysoke opetky? Mne sa take topanky pacia, ale ked si dam povedzme 10cm opetky a nastupim do MHD, tak sa citim dost neprijemne, ked tam trcim o pol hlavy aj nad muzmi. Alebo ked idem na obed s kolegynou, kt. ma ledva 1.60 m a je mi po prsia, tak sa citim ako taka zirafa. Ale zas dat si tenisky al. balerinky k satom je dost o nicom...

sydney

ja mam 178cm a topanky na vysokom podpatku sa mi pacia,ale mam ich len na speci prilezitsoti,lebo ja v nich skratka neviem chodit a asi sa to nenaucim (o cosi lepsie je to,ked maju aspon mensiu platformu). ale co tym chcem povedat, je mi fuk ze som vysoka a dam si este aj podpatky,na svoju vysku som pysna :)

jaanna

mile zeny oblubujuce vysoke opatky:rada by som sa precitala vase komentare..nazory na take topanky o par rokov...To Vas uz bude riesit ortoped..

no a čo

ja mám 174 a minule som si kupila topánky, asi s 10cm opatkom možno o cm menej.. proste to bola láska na prvý pohlad a obutie :D a je mi to jedno, či som velmi vysoká .. kedysi som to velmi riešila a stále nosím rada balerínky, či tenisky, ale v poslednej dobe prichádzam na chuť topánkam na opatku a je mi to jedno, čo si kto myslí :)

wreck

no ked sa pozeram na dievca vyssie o 10cm odo mna, tak to uz nie je len taky bezny strach, to uz mam pocit, ze pacham trestny cin. :))

ja mam 184cm bez topanok, takze zas tak casto sa mi to nestava. takych skutocnych zirafiek (nad 185cm) je malo.

mmm... moct tak dat takej mensej zirafke pusu a nemusiet sa pri tom krivit ako nejaky chiroprakticky pacient... mmmh :)

winki

tak mne sa to tiez nepaci a ani to nechem byt pri chalanovi vyssia ani za cenu byt sexi pre iných radsej si dám balerínky a budem za tmavu myšku ako byť pri nom žirafa v štekloch najmodernejších.