Bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Bolestivá menštruácia
Luke27

čawte viete mi niekto poradiť či priatelka nôže vziať liek nenom NO-SPA keď má silné menštruačné bolesti. mne to dala doktorka na bolesti brucha a teraz tu čítam že to pôsobí n hladké svalstvo. A píše sa tam že sa podáva pri nepravidelnej a bolestivej menštruácii a pri silných pôrodných bolestiach. a priatelka má fak silné bolesti keď má svoje dni. tak mi prosím poradte či to môže pretože ibalgin jej už nezaberá a ani poanadol femina. Má pocit že by sa mala poradiť s lekárnikom alebo s gynekológom že? Ak je tu nejaký odborník nech sa vyjadrí aj on, či nôže alebo nie.

sisinka0

neboj, určite NO-SPA tabletky môže, ak jej pomozu, tak nech ich berie stale pri bolestivej menstruacii, no antikoncepcia nie je najhorsi napad,aspon na urcity cas, ja som ju brala priblizne 2roky a teraz ju uz neberiem, pred nou som mala bolestive kramy, cez nu obcas a po nej vôbec, iba malo kedy, v poslednych mesiacoh vôbec, ale tie tabletky môze,drzim palce

gigi

ja som tiež mávala veľké menštruačné bolesti. Mala som 16,5 roka keď ma mama zobrala na gyndu. Lekárka mi navrhla antikoncepciu a keďže som už mala aj priateľa tak som ju začala brať a bolesti prestali. Bolo to super. Po svadbe sme chceli mať bábo, tak som ju vysadila a otehotnela som. Po pôrode už bolesti neboli. Upravilo sa to. Od vteda ani žiadnu HAK neberiem.

yyyy

No-spa bol moj prvy liek proti bolestivym kramom- mala som 14 rokov. Chvilku som ho bravala, prestal ucinkovat, presla som na Algifen kvapky, potom ketokonazol, ci ako sa to volalo. Teraz posledne 4 roky beriem prasok, ktory super pomaha, ked sa pozriem,ako sa vola, napisem.

certik

mne velmi dobre na menstruacne bolesti pomahal odvar z majoranky, je to dost ucinne, a cim si to da skor, tym lepsie

markketa

no ahoj Luke27,ta no-spa jej neubliži,ale je to skorej liek na bolesti žaludka a ak ma niekto problem s naduvanim,alebo zlym travenim.ak tam pisu,že pomaha uvolnit aj taketo krče,tak potom hej.nach skusi a snad jej to pomože.ak nepomože,ma smolu a potom radim toho lekara,nech poradi on.ale ak ju užije,fakt jej neubliži.ahoj