tuk pod zadkom - pomoc prosím

Príspevok v téme: tuk pod zadkom - pomoc prosím
defendu

viete mi prosím pomôcť? neviem či správne pochopíte v čom spočíva môj problém, ale pod zadkom (hned na začiaktu vonkajšej strany stehien) sa mi vytvorili tukové prevysy, dúlky, ani neviem ako to nazvať. Je to výrazné pri chodzi ale aj pri stoji, neviem ako na to cvičiť ako sa toho zbaaviť ale vyzerá to naozaj otrasne a som z toho neskutočne zufala prosím poradte!!!

ada1991

ahoj defendu,

na taketo nieco mozes vyskusat uryvok z 90 dnovej diety alebo dukanovej diety - viac info sa dozvies na -odkaz odstránený-

odporucam dlhodobejsiu zmenu stravy (aby sa ti to nevratilo) a cviky zamerane na zadok, konkretne jeho posilnenie a chudnutie - cize chodza, beha, korculovanie, atd.

daj vediet, ako si dopadla, kludne aj na tom linku co som dala hore

stylishfox

Ahoj!
Nebuď zúfala, nie si sama :) Mala som tiež niečo podobné. Schudla som 8kg, za krátku dobru a aj zadok je už ok : stylishfox.blogspot.com, pozri sa ak chceš.
Ak by som ti mohla poradiť, buď vytrvalá a každý deň si urob 50 drepov 5x10 a 100 výpadov. Výpad - dlhý krok. Náhodná ukážka: brankari.florbal.cz

Daj pozor ab si váhu neprenášala na koleno a nepredkláňala sa :)

Vydrž naozaj aspon 2 mesiace a budeš spokojná! Výsledky však uvidíš už po 3 týždnoch, no bud vytrvalá a cvič každý deň, aj cez svalovku :) Bude ti to trvať 20 min, maximálne takže žiadne výhovorky že nemáš čas!
Určite sa ti to podarí, držím palce!