rozchod ako z toho ?

Príspevok v téme: rozchod ako z toho ?
muhuuhee

no, rozišiel som sa s priatlkou teda tak vzájomne, bol to moj prvy vztah a hned vážny. Už ten den ako sme sa rozisli bola s ínym(a aj sa vykusovali hned ten deň). Ten rozchod ked si to vezmeme spat bol plný zbytočností a lachko by sme to mohli hodit za hlavu. A aj keby sa rozideme tak sa dama po čase isto dokopy lebo viem že nevieme byť bez seba ... lenže spravila čo spravila velmi mi ublizila a hneval som sa... už sa nehnevam neubližujem jej ani nič... sme z rovnakej skoly mne chyba do konca uz len vyse mesiaca a pol v tej škole... nemam ju v priateloch ani nikde ale strašne mam potrebu si s ňou písať... je to velmi cerstve (2dni) a furt ju vsade vidim a cakam spravu ze napise ze nie nebola to pravda aspon nech mozme ostat priatelia ... mozme ostat priatelia aj po vztahu ? mam si s nou písať ... bez kontaktu s nou neviem fungovať :(...

wurva

muhuhee, ked si nemas s kym pisat, napis mne.. (mozes aj na email)
ja som sa spamatavala.. z takeho mojho prveho vazneho vztahu..teda z rozchodu... aj rok

BSN

Myslíš si že nevie byť bez teba ale bozkáva sa s niekým iným? Sa už zobuď prosím ťa... Tá ťa ma úplne u riti a ty si slaboch že si to nedokážeš povedať.

winki

kamoši? prečo nie, ale až po čase keď sa zahoja rany. Teraz by som určite nasilu neriešila priateľstvo. A ju už takisto nie do vzťahu. Zabudni, daj sa do kopy.

muuhuhee

jo bolo mi tažko povedať bozkávali ja som sa s ňou bozkával a ako to nazvať ak to robila s niekym iným ?... jedna baba mi poradila, že na našu situaciu že kedže sme sa naposledy stretli normalen a normalne sme sa rozlucili a vsetka ta hadka aj koniec prisiel cez net ... radí mi aby som sa s ňou ešte zišiel a urovnal si to s ňou ... čo myslíte je to rozume ? ja si myslim že aj nie aj ked by som sám chcel ...

fialôčka

prosím ťa, len už hlavne nezakladaj ďalšie témy :-)) no kašli na ňu, "vymaž" ju zo života, nekontaktuj ju, lebo sa z toho budeš spamätávať dlhšie .. choď von s kamošmi, nájdi si nejaké koníčky, proste ži!!! a kamoši zostať môžete, ale otázne je, či budete chcieť... nechcem súdiť ani jedného z vás, ale podľa mňa ste obaja ešte dosť mladí a ty osobne mi prídeš, že ani niekedy od dobroty už nevieš čo so sebou (ale to je možno len touto situáciou spôsobené)

Leela333

Úplne preruš kontakty, vyhýbaj sa miestam, kde by si ju mohol stretnúť a venuj sa sebe, svojim koníčkom a priateľom. Priatelia by ste mohli byť až keď budeš z toho naozaj vonku, ale to nie je také jednoduché. Ja som ostala kamarátka s bývalým, ale až po roku a pol, keď mi to už neubližuje.
A koľko to trvá? To je vždy inak. Ťažko povedať ako dlho...