mam jej zavolat

Príspevok v téme: mam jej zavolat
ddddasa

Na skole sme boli tri dobre spoluziacky Janka, Danka a ja(mena, aby ste sa nezamotali). Janka mala vztah so zenatym muzom a nechcela, aby Danka o tom vedela. Danka toho zenaca poznala a aj ich spolu videla. Janka jej najprv povedala, ze su spolu, ale potom sa bala, aby Danka nieco nepovedala jeho zene, tak jej povedala, ze sa rozisli. Ja som sa snazila jej vztah chranit, tak som Danke potvrdila, ze Janka sa s nim rozisla a ma ineho frajera. Jankin zenac sa rozviedol a zacal zit s Jankou(Janka si nepriala stale, aby to Danka vedela) a tak som Danku stale zavadzala. Janka si potom s exzenacom vytvorila FB profil a pridala si Danku medzi priatelov. Danka sa mi od vtedy neozvala a ja na to nemam gule, citim sa blbo, ze som ju v tomto dobre 3 roky klamala... Mam sa jej ozvat, co jej povedat? Uz sme sa nevideli aspon rok:-(

katka....

Ja hlavne nechapem, co je druhych ludi do vzrahu inych ludi, aj ked ste kamaratky. Taketo hluposti riesia pubertacky na zakladnej skole. A ak chces, ozvi sa jej, a ak ti nieco povie na to, ze si ju klamala, tak povedz, ze ty sa do vztahu inych nemiesas.

ddddasa

Janka je uz 15 rokov moja najlepsia kamaratka a bolo to jej prianie(nemohla som sklamat jej doveru), na druhej stranke, ak by som to bola Danke povedala, mozno by sa prekecla pred jeho zenou a malo by to dalekosiahlejsie dopady a ublizene by bolo vela ludom naraz(on tu zenu musel na rozvod pripravit). To som aj ja prekvapena, ze Janke to uz nevadi a tym vztahom sa prezentuje. Ked sme sa o tom rozpravali, tak Janka mi slubila, ze to Danke vysvetli, ale nestretli sa spolu a nevyvija aktivitu ani jedna, aby sa spolu stretli... Vy by ste to pochopili na Dankinom mieste, alebo by ste boli na mna velmi nahnevane?

iotaaa:-)

A to je Janka teraz uz v pohode s tym, ze Danka vie o tom ze ma s exzenacom vztah??? to je akesi cele divne. A s Jankou sa byvis? A ona vie o tvojom probleme s Dankou?
Ja fakt nechapem, preco o Janke a exzenacovi vlastne Danka nemala vediet, ale bolo to Jankine rozhodnutie a ty si mozno spravila chybu, ked si Danke klamala miesto toho, aby si jej iba povedala, ze si Janke slubila, ze to s nikym inym rozoberat nebudes a hotovo.
A co teraz? Tak asi by ste sa mali stretnut vsetky 3 "kamosky" a porozpravat sa, ak vam jednej na druhej zalezi. A tebe zjavne ano, aj ked na Janke ti zjavne cely cas zalezalo akosi viacej, kedze Danke si bola schopna klamat.

renushik

byť Dankou, nebavím sa ani z jednou z Vás, o čom je to priateľstvo (partiu), keď ťa každý klame? ako by si sa ty cítila na jej mieste... skús sa vcítiť do jej kože, páčilo by sa ti keby ťa niekto takú dlhú dobu vedome klamal? ozvať sa jej môžeš, ale ak ťa nebude chciet kontaktovať nesiľ to, ak sa ozve ozve sa, ak nie, bohužiaľ taký je život, ľudia prichádzajú a odchádzajú, a ber to ako poučenie do budúcna, že klamať sa neoplatí...