gynekolog pocas menstruacie??

Príspevok v téme: gynekolog pocas menstruacie??
anonym12

Ahojte, potrebujem surne vediet, co mam robit, ak zajtra potrebujem ist ku gynekologovi kvoli opuchu, ktory mi vcera vznikol, ale dnes som dostala menstruaciu. Mozem tam ist? Ako to mam zariadit? Asi vtedy nemam mat tampon( to je asi blba otazka :) )Nechcem s tym tyzden cakat, lebo neviem o co ide. Mozno je to divna otazka,ale este som nebola v takej situacii a neviem co s tym. Dakujem :)

barunka

tak opuch maternice či vaječníkov si žena ťažko sama spozná. anonym, ak máš opuchnuté pysky, zrejme sa jedná o mykózu, radšej si kúp nejakú masť a objednaj sa na termín po menštruácii. Lekár ťa takto nevyšetrí, dokonca ani výter na kultiváciu nemôže urobiť. ak sa nejedná o akútny stav, odlož vyšetrenie, ktoré aj tak k ničomu nepovedie.

AlexSandra

Neviem, co presne myslis pod opuchom. Ale ak by sa jednalo o problem maternice ci vajecnikov, sono kludne urobit moze, akurat to bude "netradicne". Ak ma dokonca zastarale sono, ze "zvonku", tak myslim, ze duplom ziaden problem.

Ja by som kazdopadne pockala 1-2 dni, kym krvacanie zoslabne (aspon ked sa pozriem na svoj menzes). Myslim, ze dovtedy neumries ;)

whee_ee

Ja som bola kvôli tomu, že mi tri týždne neprestávala menštruácia. Pre istotu ma aj vyšetril, tampón vytiahol sám (mala som ho, pretože som myslela, že k samotnému vyšetreniu nedôjde a keď som mu to oznámila, povedal, že to nie je žiadny problém) ... Takže myslím, že ak je to niešo akútne, ms nie je problém... Skôr ak ide o klasickú preventívnu prehliadku, výtery z krčka, sono atď, tak sa termíny plánujú mimo ms.

iotaaa:-)

Upozorni doktora, ze mas menstruaciu, prve silne dni, ale ze si si predtym vsimla opuch, povies mu ze kde ho mas, a tiez ze si nechcela cakat do konca menstruacie ak by to malo byt nieco vazne. No a doktor sa podla toho rozhodne ci a ako ta vysetri.

nathália08

načo by si tam išla,zavolaj že máš krámy,nemožeš,nech ta preobjedná.Nemože ta vyšetriť,tak načo by si tam šla.

anonym12

dakujem za odpoved :) tak aspon ma pozrie ked uz nic ine,mozno ma to trocha ukludni.ale fakt,jak je to s tym ked clovek akurat silno krvaca?